Lekeler, Çiller Fahriye nasil beyazladi ! ? :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

DaiSY666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
471
1
46
Isparta
Fahriye ewcen yani yaprak dökümünün nejlasi ilk bölümlerde epesmer bir ten rengi olan nejla sonraki bölümlerde bembeyaz olduuu güzelde oldu hani ama nasil oldu bunu merak ediyorm araştirdm bulamadm
acaba düşünüyorm noramlde beyaz tenlydi dizi için bronzlaşti tekrar sonradan cildi acildi da o kadar bronzlaşan bi ten tekrar o kadar beyazlayabilir mi ilgincime gitti yani :44:
bu konu hakkinda bilgisi düşüncesi olan war mi ?

Ben de farketmiştim ama bana öyle geldi falan sandım şimdi konu üzerine araştırdım önceki ve sonraki hallerini gerçekten de fark var

Nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok ama beyazlaştırıcı kremler çok piyasada...

ilk bölümlerinde bronzlaştığı besbelli.. yaprak dökümünden önce hasret diye bir dizide rol almıştı orda da bembeyaz.. yani özel bir krem kullanmadı bence.. biz bile yaz boyunca kapkara olup öbür yaza girişte bembeyaz oluyoruz deri kendini yeniliyor..
hasret dizisinden

Son düzenleme:
dizi başladığında yazsa sanırım o şekilde olmuştur güneşlenme solaryum filan sonrada diziye başlayınca yönetmen yasaklamıştır güneşlenmeyi çünkü evde okadar vukuat var nasıl böyle bronz olunur diye düşünür insan

Beyaz tenliler o kadar bronzlaşamaz,kararamaz aksine kızarır.
Kendimden biliyorum.
Belki de resimlerde pshop falan vardır normalde bu kadar beyaz değildir makyajı fazladır olabilir yani

Beyaz tenliler o kadar bronzlaşamaz,kararamaz aksine kızarır.
Kendimden biliyorum.
Belki de resimlerde pshop falan vardır normalde bu kadar beyaz değildir makyajı fazladır olabilir yani

benim annemde bembeyaz o da senin gibi aşırı kızarıyor pancar tabiri iyi bir benzetme olur amasonradan koyulaşıyor.. sadece bu fotoya değil hasret dizisini araştırıp bulabilirsin..

Diğer resimlere de baktım bazılarında çok koyu bazılarında açık teni anlayamadım.
Zaten konu sahibi arkadaş sanırım cilt beyazlatma ipucları almak için açmış bu konuyu o tür kremler var evet ama çok sağlıksız içinde cıva oluo ve dişleri mahvedio ben arnavutum arnavut kremini biliyorum cilt beyazlatıcı olarak,asla önermiyorum arnavut kremini(aklık da denir) ve benzeri kremleri.

ewet beyazlatma için açtm ladyevil ..
Bnm garibime gidende bembeyaz bi insan bu kadar bronzlaşabilir mi onu merak ettiğim için actm belki bilen wardir die çünkü bu kadar bronzlşp tekrar bu kadar acilabilinecegi biraz garip geldi ama sanirim dediginiz gibi normalde beyaz tenli ve garipte olsa olmuş bi şekilde bornzlaşmiş o kadar we açilmiş..
arnavut kremini hiç duymamişitm beyazlatio mu gerçekten?
Önermiorm deişşinde ladyevil bende kendime esmerliği hiç önermiyormmm :)))) offff offfff bembeyaz olmak istiyormm yaaa

DaiSY666 tam çıkıodum konuna denk geldim :)

Aklık da denen arnavut kreminin içinde cıva oluo hatta kadınlar kendileri yapıo o kremi.
Ama cıvanın ten ile temasının ne kadar zararlı olduğunu bilirsin.
Dişlerini karartır,çürütür çok kötü olur dişlerin.
Kullanma derim ben

Son düzenleme:
Şansliymişim :)

Cilt rengimi halledim derken dişlerimi kaybetmek cilt rengimin kopkoyu olmasindan daha kötü ya zaten aslinda vucut olarak beyazm yüzüm ve kollarm da esmerlik war ben güneşten die düşünüyorm ama güneşten olan geçioo benmki geçmioo yüzüm eskisine göre daha açikta istedigim gibi değil koyuluk war hala lazer fln araştirip yapcam bişeler artik :)

Ewet ya bi de bunun konusunu mu açsam :)
şu leke için lazerler fln oluo deriyi soyuyo galiba onlar açmaz mi acaba şöyle bi iki ton açilsa bana yeticek die düşünüyorm ://

Spectra adlı ozel bır lazer var arkadasım sadece bu ısın boyu
cok etkılı dıger merkezlerdekı dandık seyler hem ıse yaramıyor hem de zaman kaybı..

Doğal kürler var domates kürü gibi falan araştır bakalım canım bulursun benim dudak kenarlarımda koyu renk lekeler vardı domates kürü geçirmişti

Doğal kürler var domates kürü gibi falan araştır bakalım canım bulursun benim dudak kenarlarımda koyu renk lekeler vardı domates kürü geçirmişti

Ewet domatesi suna dumankayada zaten çok söylüo tariflerinde fln hep war karşima çikioda
bi türlü üşengeçliğime geldigi için onu yapamyiorm kesin yaricak ondan üşeniorm :)
ama bi denieim en kisa zamanda umarm yarar banada teşekkürler :)

Tarifi bilio musun tam olarak?

hayir tam olarak bilmiyorm ama araştiririm da
senin uyguladigini zamanini almiyorsam su anda senden alabilirm :)
Çikacaktin sanirim çikacak isen sorun değil daha sonra alabilrm

hayir tam olarak bilmiyorm ama araştiririm da
senin uyguladigini zamanini almiyorsam su anda senden alabilirm :)
Çikacaktin sanirim çikacak isen sorun değil daha sonra alabilrm

Yok önemli değil canım anlatayım
blender dan geçir domatesi iyice süz suyu hiç kalmasın.
Sonra o posasının içine macun kıvamına gelecek kadar un ekle karıştır.
Koyu olan yerlere sür 3 gün yap haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…