- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
canım paran varsa istediğin gibi beyazlarsın imkansız bir şey değil tek kötü yanı cilt kanseri riskinin olması
Çok ufakmış riski
Hem neymiş? öyle domates sürmekle, hıyar yemekle olmuyormuş değil mi?
Bu işin o şekilde bin tane operasyonla olabildiğini zaten babaannem bile biliyor Michael Jacson örneğinden.
Beyaz tenliler o kadar bronzlaşamaz,kararamaz aksine kızarır.
Kendimden biliyorum.
Belki de resimlerde pshop falan vardır normalde bu kadar beyaz değildir makyajı fazladır olabilir yani
Şansliymişim :)
Cilt rengimi halledim derken dişlerimi kaybetmek cilt rengimin kopkoyu olmasindan daha kötü ya zaten aslinda vucut olarak beyazm yüzüm ve kollarm da esmerlik war ben güneşten die düşünüyorm ama güneşten olan geçioo benmki geçmioo yüzüm eskisine göre daha açikta istedigim gibi değil koyuluk war hala lazer fln araştirip yapcam bişeler artik :)
sigara kullanıyorsanız ondandır bende sıgara ıcerken bayagı yuzum ve ellerım esmerlesmıstı bıraktım 2 sene evvel beyazladı yuzum sıgara esmerlestırıyo sıgarayı ıcerkenkı halımle sımdıkı halım arasında cok fark var içtıgım zamanlarda fondeten kapatıcı kullanmadan asla dısarı cıkamazdım sımdı hıc gerek duymuyorum kapatıcıya en cokta cıldım bozuldu dıye bırakmıstım
sigara kullanıyorsanız ondandır bende sıgara ıcerken bayagı yuzum ve ellerım esmerlesmıstı bıraktım 2 sene evvel beyazladı yuzum sıgara esmerlestırıyo sıgarayı ıcerkenkı halımle sımdıkı halım arasında cok fark var içtıgım zamanlarda fondeten kapatıcı kullanmadan asla dısarı cıkamazdım sımdı hıc gerek duymuyorum kapatıcıya en cokta cıldım bozuldu dıye bırakmıstım
bende fahriye evcenin özel bir işlem yaptırdığını düşünmüyorum. bronzlaşmış sonra rengi açılmış gibi duruyor, bazı beyazlar yanabiliyor, kesin kızaracak yanamayacak diye bir şart yok. cilt tipine göre yanabileni de yanamayanı da var.
Benim anlamadigim sey, arkadaslar niye herkesi kendiniz gibi beyazlik takintili saniyorsunuz ki? Tabii herkes degil ama bu forumda beyazlamaya calisan bir suru kisi var, goruyorum. Fahriye Evcen yazin bronzlasmistir, kisin beyazina donmustur; ben ve benim gibi bircok kisi gibi. Ille de yok formul uygulamistir, yok parasi var makyaj yapmistir. Arkadaslar, dogal rengiyle kendiyle barisik, kendine guveni tam olan insanlar da cok, bunu unutmayin. Butun esmerler beyazlamaya calismiyor yani. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?