Sana tavsiyem altın hesabı açman faizsiz ,altın yükselince paran değer kazanır. 5 yıl uzun bi vade olduğu için tavsiye ederim.Kizlar para biriktiremiyorum bi sokaga ciktim mibutun parayi harciyorum hemde gereksiz yere kendimi kaptirip makyaj malzemesi aliyorum ama kullanmiyorum kiyafet aliyorum begenmiyorm 2 gun sonra giymiyorum evde yemek yapmiyorum ama eve mutfak alisverisi yapiyorum hem bozuluyo hem disarda yiyorum paralar ziyan oluyo malesef kötu bi huyum var mani olamiyorum hastalik gibi oldu artik,bankada faizsiz birikim yapmaya karar verdim aylik yatirmak istiyorum boyle bir sistem deneyen var mi sadece anaparam biriksin asla faiz olmasin bunu 5 yil biriktirmek istiyorum kendimi duzeltmek adina en azindan..cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..
Hangi bankayi tercih etmeliyim bilmiyorum ki calismiyorum eşimin bir karti bende yani bana ait ikimizde birbirimizden beteriz en azindan ben bana verileni biriktirmek istiyorum boyle yurumez bu kervan bebegimizde oldu oda bizim gibi alismasin cok kotu bisey hep ziyan..bence çok iyi karar vermişsin. hemen hesap aç maaş günü geldiği gibi aktar hep diğer hesabına.
Bunu hic dusunmemistim tesekkir ederim yarin bankalara da bir sorcam ama hic bilgim yok ön bilgi olsun istedim :)Sana tavsiyem altın hesabı açman faizsiz ,altın yükselince paran değer kazanır. 5 yıl uzun bi vade olduğu için tavsiye ederim.
banka isminden ziyade şuan hangi bankadaysan o bankada kendine ikinci hesap açtır. ben öyle yaptım. çünkü bu şekilde ekstra bankaya ücret ödemezsin. ister faizli faizsiz dolar ne istiyorsan açtır.ben altın açtırdım. heray maaşımdan diğer hesaba aktarıyorumHangi bankayi tercih etmeliyim bilmiyorum ki calismiyorum eşimin bir karti bende yani bana ait ikimizde birbirimizden beteriz en azindan ben bana verileni biriktirmek istiyorum boyle yurumez bu kervan bebegimizde oldu oda bizim gibi alismasin cok kotu bisey hep ziyan..
Kendime hesap acmak degil niyetim yani 5 yil boyunca bana yasak koysunlar diyor resmen hic cekemicegim bir sistem yani istedigimde kartimi alip para cekmiyeyim 5 yil sonra birikeni alayim istiyorum ..diger turlu parayi ceker yine bitiririm ben bu resmen kotu bi aliskanlik icki gibi israf..Ac bir hesap kendine at her ay icerisine. Nasil bir sistem olacak ki?
Altin hesabina para mi yatiriliyor biraz daha bilgi verir misiniz..banka isminden ziyade şuan hangi bankadaysan o bankada kendine ikinci hesap açtır. ben öyle yaptım. çünkü bu şekilde ekstra bankaya ücret ödemezsin. ister faizli faizsiz dolar ne istiyorsan açtır.ben altın açtırdım. heray maaşımdan diğer hesaba aktarıyorum
yarın bankana gittiğinde müşteri temsilcisinden sıra al, gişeden değil. ek hesap açıyorlar. gram üzerinden altın fiyatları mevcut. atıyorum hesapta 1000 lira var bin liralık altın alıp gram üzerinden daha sonra satabilirsinizAltin hesabina para mi yatiriliyor biraz daha bilgi verir misiniz..
Bu cok mantikli fakat esim bunu istemiyor gerek duymuyor çünku herseyi hazir ailesi oyle yetistirmis harca oglum harca herseyi yapmislar ama ben buna karsiyim ve haksiz israf oldugunu dusunuyorum bu yuzden bana verilen parayi faizsiz biriktirmek gereksiz masraflardan sakinmak istiyorum bu sacma harcamalar beni huzursuz ediyor vicdanen.. kiyafet alip giymemek makyaj alip kullanmamak mutfak malzemesi alip yiyeceklerin bozulmasini beklemek bunlar hic mantikli degil ben boyle buyumedim bu durum beni rahatsiz ediyor bi hastalik gibi.Borclanin, çok buyuk olmasa da gayrimenkul alin onu odemeye calisin
Cok tesekkurler cok iyi fikir..yarın bankana gittiğinde müşteri temsilcisinden sıra al, gişeden değil. ek hesap açıyorlar. gram üzerinden altın fiyatları mevcut. atıyorum hesapta 1000 lira var bin liralık altın alıp gram üzerinden daha sonra satabilirsiniz
bişey değil para illa lazım oluyorCok tesekkurler cok iyi fikir..
Evet arastirdim bende sinir oldum benim gibi dusunenler de vardir mutlaka bankayi guvenilir buluyorum ve faize karşiyim nolcak bilmiyorum yarin altin hesabini soracagim belki bu isime yarar yoksa iyice salicam kendimi bu gercekten alisveris hastaligi sacma gereksiz evden cikmiyayim dedim internetten basladim almaya malesef olmuyo birikim boyle.İstediğin birikimin faizsiz olanı yok biliyorum. Amaç o zaten.. Demek istediğim, kimse sizin gibi ben paramı 5 yıl bir yerde tutayım diye düşünmüyor :)
Bankalar siz paranızı 5 yıl içinde tutacaksınız ama biz size her ay şu kadar katacağız mantığıyla kazanıyorlar..
Anlıyorum, umarım kendinizi durdurabilirsiniz :)Evet arastirdim bende sinir oldum benim gibi dusunenler de vardir mutlaka bankayi guvenilir buluyorum ve faize karşiyim nolcak bilmiyorum yarin altin hesabini soracagim belki bu isime yarar yoksa iyice salicam kendimi bu gercekten alisveris hastaligi sacma gereksiz evden cikmiyayim dedim internetten basladim almaya malesef olmuyo birikim boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?