Hakim olamiyorum param suanda da kartta esimin kartinda oda bende aliyorum karti harciyorum hep simdi internetten de bakiyorum umarim biseyler bulurum..Vadesiz yani faizsiz hesap açın. Elinize geçen parayı bankamatikten kendi hesabınıza yatırın. Kendinize hakim olun ve çekip harcamayın. Damlaya damlaya göl olur . Yatırdıkça birikir böyle.
O zaman bu harcama durumunuza çözüm bulmalısınız. Birşey alacağınız zaman buna çok ihtiyacım var mı diye sorun. Almazsam ne olur gibi sorularla kendinizi frenleyebilirsiniz. Gerçekten ihtiyacınız yoksa almayın biriktirin.Hakim olamiyorum param suanda da kartta esimin kartinda oda bende aliyorum karti harciyorum hep simdi internetten de bakiyorum umarim biseyler bulurum..
Hakim olamiyorum param suanda da kartta esimin kartinda oda bende aliyorum karti harciyorum hep simdi internetten de bakiyorum umarim biseyler bulurum..
Kendime hesap acmak degil niyetim yani 5 yil boyunca bana yasak koysunlar diyor resmen hic cekemicegim bir sistem yani istedigimde kartimi alip para cekmiyeyim 5 yil sonra birikeni alayim istiyorum ..diger turlu parayi ceker yine bitiririm ben bu resmen kotu bi aliskanlik icki gibi israf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?