Faizsiz hesap

Vadesiz yani faizsiz hesap açın. Elinize geçen parayı bankamatikten kendi hesabınıza yatırın. Kendinize hakim olun ve çekip harcamayın. Damlaya damlaya göl olur . Yatırdıkça birikir böyle.
Hakim olamiyorum param suanda da kartta esimin kartinda oda bende aliyorum karti harciyorum hep simdi internetten de bakiyorum umarim biseyler bulurum..

Öncelikle harcama huyunuza engel olmanız lazım. Evdeki malzemeler bitmeden alışveriş yapmama yasağı koyun kendinize, ben mesela mağazaların önünden geçmemeye çalışırım. İhtiyacım olsa bile ertelerim mümkün olduğunca, çünkü alışverişe çıkınca beğendiğim şeyleri almak istiyorum aynı sizin gibi, mutfakta belki yılda 1 kere kullanacağım bişeye para veriyorum sonra da üzülüyorum. Alışveriş merkezine falan gitmem. Çok önemli bi ihtiyacım olursa netten araştırır ona göre ya sipariş veririm ya da bi yere gider alırım. Ama içinizdeki o canavarı anlayabiliyorum. Kendime engel olmak adına çıkmıyorum. Makyaj malzemelerimi sürekli kullandıklarım dışında en fazla 1 parça bişey almaya koşullarım kendimi.(3 parçaya kadar çıkar tabi o alışverişte ama 10 gereksiz şeyden iyi )

Onun dışında size kuveyt türkü önerebilirim. Faizsiz falan dediğiniz için katılım hesabı tl ya da altın olarak açabilirsiniz. Atmlerinden gr altın çekme şansınız var. Ve hesap ücreti eft, fatura ödeme ücreti gibi ıvır zıvır ücretleri yok. Katılım hesabı olduğu zaman ay içerisinde çekim yapmanıza müsade etmiyor çekerseniz cezası var sanırım (katılım hesabım yok duyduğum kısmıyla söylüyorum bunu yine teyit alın) . Tek kusuru ATMsi fazla yerde yok ama siz zaten harcamak istemiyorsunuz o yüzden sorun yok. Bir de benim başvurduğum yerde kartı orada basıp anında vermişlerdi. tüm şubelerinde öyle mi bilmiyorum ama kart beklememek de şahane . Tavsiye ederim. Bazı bankalar maaş hesabı vs değilse hesap bile açmıyor. Bunu garanti de yaşamıştım şok olmuştum.
İkinci bir seçenek de bireysel emeklilik olabilir para çekmenize izin verilmiyor ve 5-10 yıl gibi belli aralıklarla paranızı çekip ayrılmanıza izin veriyorlar sanırım. Onu da araştırabilirsiniz.

Bana bu seçenekler pek cazip gelmiyor ama sizin aradığınız şey gibi geldi bana

Hakim olamiyorum param suanda da kartta esimin kartinda oda bende aliyorum karti harciyorum hep simdi internetten de bakiyorum umarim biseyler bulurum..
O zaman bu harcama durumunuza çözüm bulmalısınız. Birşey alacağınız zaman buna çok ihtiyacım var mı diye sorun. Almazsam ne olur gibi sorularla kendinizi frenleyebilirsiniz. Gerçekten ihtiyacınız yoksa almayın biriktirin.

Vadesiz hesap acın..Olsun bıtsın..

bankadan altın alabilirsin , hem de faizsiz hesabındaki gibi kolayca bozamazsın birikim yapabilirsin bu şekilde.

Altin hesabi mantikli. Tl olarak biriktirmek kar saglamaz. Ancak siz o parayi alir harcarim diyorsaniz en iyisi bireysel emeklilige falan girin. Odeyebileceginiz en ust rakamdan aylik odeme yapın. Kolay kolay sistemden cikamiyorsunuz zaten

bes yaptırın..her ay kredı kartınızdan bellı bır tutar kesılınce mecbur harcayamazsınız:)
yada vadesız hesap acın bankaya her ay atın bır mıktar
veya vadelı acın ve her yılın sonunda biriken faizi bir ihtiyac sahıbıne verın

o zaman hesap açmak seni kurtarmaz. bi ara bende öyleydim. hesap açsan bile ne olacak ki karttan harcıyorsun borcu gelince mecbur ödeyeceksin yine biriktiremeyeceksin. kredi kartlarını göremeyeceğin birisine ver. ben anneme vermiştim. 1 ay boyunca hiç sorma. ev masraflarını da eşin kendi yapsın. :)

Bence BES sistemine gir 5 yıl diyosun 10 yıl artı emeklilik yaşında emekli olursun sen de benim 3. yılım otomatik ödeme de her ay düzenli kredi kartımdan çekilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…