Faizsiz kredi veren banka kampanyaları

birtomris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
23
2
1
24
Kızlar merhaba şuan biraz paraya ihtiyacım var ve 0 faizle 3 ay vadeli kredi veren banka reklamlarını hep görüyorum daha önce hiç çeken varmı çektiyse hangi bankadan aldı
Garanti yapıkredi halkbank qnb finansbank hesaplarım mevcut bildiğim kadarıyla

Onu biliyorum zaten bu bankalarda hesabım var işte bu bankalar dışında başka bankadan kredi çeken varmı onu soruyorum
Ben bu bankaların dışında bu kampanyayı görmedim hiç 4 bankadan çektim zamanında

Tüm yeni müşterilere verilecek diye bir şey yok. Örneğin 50.000 TL 0 faiz 3 ay vadeli bir krediye başvurursunuz. Kredi puanınız, gelir durumunuz, bankanın başka özel kriterleri gibi durumlar göz önüne alınarak 50.000 TL'ye uygun bulunmayıp 20.000 TL verilebilir. Belki hiç verilmeyebilir.

ben hepsinden cekmisimdir:)
dikkat etmen gerekenler
1) o bankada hesabinin olmamasi
2) kredi karti actiriyorsun genelde onlardan yararlanmak icin. belli bir kredi karti limitinin ustunde olmamasi. yani nolur nolmaz 100bin falan limitin varsa baska bankalarda toplam ara kapat kullanmadığını. ya da düşür oyle basvur
3) bankaya bile gitmene gerek yok onlinedan indirip görüntülü konusarak halledebilirsin
4) maasinin dusuk olmamasi ve kredi puaninin düşük olmamasi gerekiyor. benim son calistigim iste rahat rahat sifir faizli kredi cekerdim, bir arkadasima da onerdim yap yap yap diye. kiz acti para vermediler - ya maasindan ya da gecikmeli odemeli cok hesabi olmus eski hesabi icraya düşmüş falan ondan.
onun disinda bir sorun yok bence harika birsey.
herkese öneririm

Back
X