Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabiki biliyorum okudum hepsini öyle imzaladım. Cayma durumunda verilen organizasyon ücreti yanar diye yazıyordu ama ben vermedim zaten ücret falan. Şimdi araştırdım tüketici haklarımızda 15 günlük bir süre var caymak için ve bu ücreti ödesem de bana iade etmek zorundaydılar. Ben zaten hiçbir ödeme yapmadım
Almadım,almayı düşünmem de zira bana mantıklı gelmiyor faizsiz demeleri,katılım bankaları da başka ad altında aliyorlar o faizi bir şekilde.
Sizinde bir sebepten içinize sinmediyse,ödeme yapmadan vazgeçebilirsiniz sıcağı sıcağına.
Tabiki biliyorum okudum hepsini öyle imzaladım. Cayma durumunda verilen organizasyon ücreti yanar diye yazıyordu ama ben vermedim zaten ücret falan. Şimdi araştırdım tüketici haklarımızda 15 günlük bir süre var caymak için ve bu ücreti ödesem de bana iade etmek zorundaydılar. Ben zaten hiçbir ödeme yapmadım
muhtemelen yıldırmaya çalışacaklar sizi ya da cezai şart var vs diyeceklerdir. vazgeçtim, avukatımla görüştüm. yasal hakkım buymuş deyin sallayın o zaman.
muhtemelen yıldırmaya çalışacaklar sizi ya da cezai şart var vs diyeceklerdir. vazgeçtim, avukatımla görüştüm. yasal hakkım buymuş deyin sallayın o zaman.
İyi de adamlar o parayı bankadan çekerse nereye koyacak ?şirkette kasada tutacak halleri yok ,a bankasından alıp b katılım bankasına koyarlar ;kar payı alırlar ,nihayetinde o para işletilmiş olur .sadece adı faiz olmaz .
@mune konuya çok fazla din karıştı ,bakar mısın?
Böyle sistemlerden ev araba almayla ilgili mi yoksa faiz haram, katılım payı caiz mi sorularını sormak mı amaç? Zaten ikisi de aynı şey ama konu araba alımıydı.