• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake hesaptan stalk yapan eski flört?

slnkcker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
98
8
8
29
Benim birkaç ay öncesinde konuştuğum bir flörtüm vardı. 6 ay falan oldu bitirdim konuşmayı ben. Bana karşı çok ilgisi vardı sürekli dile getiriyordu. Bende hoşlanıyordum tabi. Neyse Instagram'ım herkese açık yaptım hikayede son zamanlarda bir fake hesap var kimseyi takip etmiyor beni de etmiyor. her gün benim hikayelerime bakıyor. Ben birazcık kim olduğuna dair ipucu almak için onun fake hesabın kullanıcı adını şifremi unuttum yaptım kendi hesabının kullanıcı adıyla tutuyor e posta. Onun olduğunu düşünüyorum. Ben bu hesaba mesaj atıcam ama ne demeliyim sizce

Benim birkaç ay öncesinde konuştuğum bir flörtüm vardı. 6 ay falan oldu bitirdim konuşmayı ben. Bana karşı çok ilgisi vardı sürekli dile getiriyordu. Bende hoşlanıyordum tabi. Neyse Instagram'ım herkese açık yaptım hikayede son zamanlarda bir fake hesap var kimseyi takip etmiyor beni de etmiyor. her gün benim hikayelerime bakıyor. Ben birazcık kim olduğuna dair ipucu almak için onun fake hesabın kullanıcı adını şifremi unuttum yaptım kendi hesabının kullanıcı adıyla tutuyor e posta. Onun olduğunu düşünüyorum. Ben bu hesaba mesaj atıcam ama ne demeliyim sizce
Onunla görüşme veya yeniden başlama gibi amacınız yoksa görmezden gelin boşverin.

Profiliniz açık ise herkes bakabilir. Ben bazen denk gelince bu kimmiş diye girip bakabiliyorum. Profilinizin açık olması herkes bakabilir anlamına geliyor. O izni vermiş oluyorsunuz. Hem açıp hem de hesap sormak komik geldi. Rahatsız oluyorsanız bir engele bakar.
Şovluk bir şey yok profilimde. Bunu da nerden çıkardınız?

Hesabını sadece arkadaşlarına aç o zaman sende. dertsiz başa dert arıyorsun,
ulaşamasın,bakamasın, kudursun

Hiçbir şey yapma. Benim de fake bir hesabım var hiç aşk meşk hissetmediğim eski kişilere bakıyorum bazen oradan napmislar acaba diye. Merak yani çok da üste alınmamak lazım ergence şeylere girmeyin

X sen oldugunu biliyorum
Yakaladim seni
Amacin ne?
Neden profilime girip duruyorsun?
Beni merak ediyorsan neden ayrildik?

Gelen cvp(ihtimal 1): bacim ben oylesine kisilerin hikayelerine bakan biriyim af buyir.

Gelen cvp(ihtimal 2)eger eski sevgilinse: hiiç oylesine

🥴🥴
Yani bu gibi cvplarin sana katkisi ne olacak?
Isi gucu olmayan, profiline bakan fake hesaplari takip edip kim oldugunu bulmaya calisan birine nereye kadar önem deger verilir, kendini niye bu kadar alcaltiyorsun ki🤷‍♀️

Back
X