Fake instagram hesabı olan

negeregi_var

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
16
5
6
32
instagramda stalk hesabı olup bana bir kaç günlüğüne yardımcı olacak var mı acaba :oops: kendim açtım kabul etmedi pek gerçekçi olmadı galiba hesabına bakıp çıkarım . Aşırı merak ediyorum. Uzun süredir haber alamıyorum. Biliyorum çok saçma bir şey istiyorum ama engel olamıyorum kendime :KK43:

Evet ne gereği var ama 😕 naptığını o kadar merak ediyorum Ki . Bir kıvılcım gibi her yerime yayılıyor bu merak 😌
Bak simdi merak bazen tamam iyi bisey olabilir yeni biseyler ogrenebiliriz mesela.. amaa bazi meraklar hicde iyi seyler getirmez sonunda.. anladigim kadariyla sendeki merak isin sonunda senin canini acitabilir.. boyle durumlarda önüne bakman lazim arkana degil..🙃

Bak simdi merak bazen tamam iyi bisey olabilir yeni biseyler ogrenebiliriz mesela.. amaa bazi meraklar hicde iyi seyler getirmez sonunda.. anladigim kadariyla sendeki merak isin sonunda senin canini acitabilir.. boyle durumlarda önüne bakman lazim arkana degil..🙃
Farkındayım ama belki de hayatına devam ettiğini görürsem ben de önüme daha rahat bakarım. Ama senin söylediğin ihtimalde yüksek 🤷‍♀️

Farkındayım ama belki de hayatına devam ettiğini görürsem ben de önüme daha rahat bakarım. Ama senin söylediğin ihtimalde yüksek 🤷‍♀️
Belli ki sen herşeyi göze almışsın nediyeyim seçim senin ben instagram kullanmadığımdan pek yardımcı olamicam bu konuda ama :-)

Back
X