Sağol canım kısacağım çorbam var yarına uydururum birşeylerAfiyet olsun canımakşamı kıs biraz
Fistik napiyosun, eşim gitti nerdesin nerede kalıyorsunHemşerimmm
Eşimin dedesi ve babaannesinin evindeyim canım napayim öyle geçinip gidiorum sen napion ne ediyonFistik napiyosun, eşim gitti nerdesin nerede kalıyorsun
İyiyim maveracigimEşimin dedesi ve babaannesinin evindeyim canım napayim öyle geçinip gidiorum sen napion ne ediyon
Ne yicen canimİyiyim maveracigim
Sofra kuruyorum bende, çok çok açım
Aslindaaaa bir yumurta salatası efsane olmaz mıNe yicen canim
HOsgeldin dutcugumAha işleri bitirdim geldim
BAyılırimmmmmmAslindaaaa bir yumurta salatası efsane olmaz mısevmez misin
HOsgeldin dutcugum
Hoş buldumAslindaaaa bir yumurta salatası efsane olmaz mısevmez misin
HOsgeldin dutcugum
Afiyet olsun canım ben bitki çaylarını hep kestim bir limonlu su içiyorum sabahları :)busrayln bir bardak yeşil çay içtim . Balık vardı öğlene az bişey onu yicem
Sağol.canım bende regl dönemimdeyim fazlasıyla ödem var biraz devam edicemAfiyet olsun canım ben bitki çaylarını hep kestim bir limonlu su içiyorum sabahları :)
Bende regli döneminde çok şiş oluyorumSağol.canım bende regl dönemimdeyim fazlasıyla ödem var biraz devam edicem
Yüzüklerim oturmuş parmağıma o kadar çokBende regli döneminde çok şiş oluyorumbirde bu ay gecikti çok kanamam oldu beni perişan etti nefret ettim resmen regli olmaktan bitmedi bide bir türlü
Kadın olmak zor valla kendimden bıkıyorum bazenYüzüklerim oturmuş parmağıma o kadar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?