Dutum işlerim vardı demistim ya ondan giremedim inşallah bundan sonra olucamBuralarda ol özlüyoruz seni
ŞahanemmGuzum bidanem nickom
İnşallah bebekDutum işlerim vardı demistim ya ondan giremedim inşallah bundan sonra olucam
Garadutum çatalkaram, zeytinimin bal anasıŞahanemm
Parem nerelerdesinDutum işlerim vardı demistim ya ondan giremedim inşallah bundan sonra olucam
Zeytinimin şahane teyzesiGaradutum çatalkaram, zeytinimin bal anası
Sosyalim bahçe işleri vardı bitti bahçe temizliği yaptım ev temizliği derken biraz rahatsızlandım fırsat bulamadım şimdi rahatladim şükürParem nerelerdesin
Bitir teyzesiOyy teyzesi bitirsin onu
Valla seni merak ettim parem, iyi ki geldin. Inş daha çok gelirsin artıkSosyalim bahçe işleri vardı bitti bahçe temizliği yaptım ev temizliği derken biraz rahatsızlandım fırsat bulamadım şimdi rahatladim şükür
Sen nasilsin kirazim
Iyiyim canım şükür fırsat buldukça daha sık buralardayim beybiValla seni merak ettim parem, iyi ki geldin. Inş daha çok gelirsin artıkçok şükür iyilik sağlık bildiğin gibi sende iyisin dimi
Süper kuzum çok şükürIyiyim canım şükür fırsat buldukça daha sık buralardayim beybi
Kahvemi aldım geldim bükülecek çamaşır beni bekliyoEki Görüntüle 2948011
Kolay gelsin canım bugün kahve resmimi çekmeyi unutmuşum ama Buda benden dünün sunumuKahvemi aldım geldim bükülecek çamaşır beni bekliyoEki Görüntüle 2948011
Ooofff harikaKolay gelsin canım bugün kahve resmimi çekmeyi unutmuşum ama Buda benden dünün sunumu
Teşekkür ederim canımmOoofff harika
Vayy ne kadar güzel manzaraKolay gelsin canım bugün kahve resmimi çekmeyi unutmuşum ama Buda benden dünün sunumu
AHAHHAAH teşekkür ederim canım ateş önemli tabiiiVayy ne kadar güzel manzara
ATEŞli ateşli amann Ateşimiz eksik olmasın. Sonra ateş olmazsa dostluk sandığımız şeyler hemen küle dönüyor. Ateş önemli. Ateşten konuşmak lazım yoksa anında değerimizi kaybederiz. Pardon ya da sadece ateş bahanesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?