Yok canım ayrı yerlerde çalışıyoruz eşim sağlıkçı hastanede çalışıyor ikimizde iş yerlerimize getiriyoruz :)
Ne güzelll bol bol bereketiniz olsun inşaallah canım bende evlendim çerkezköye gelince bende fabrika bana göre değildii gece vardiyası beni sıkar çünkü çalışamadım başkada iş yoktu

Ne güzelll bol bol bereketiniz olsun inşaallah canım bende evlendim çerkezköye gelince bende fabrika bana göre değildii gece vardiyası beni sıkar çünkü çalışamadım başkada iş yoktu
Aminn cümlemizin inşallah canım :) evet vardiya gerçekten zor canım eşim vardiyalı aynı evin içinde birbirimize hasretiz resmen

Reactions: Jou
O geldiğinde ben uyuyorum ben giderken o bu gece kaçta çıkacak belli değil benimde canım sıkılıyor akşamları haliyle
Sen bana sorr şuan işte gece 12 ye kadar yok ben böylee tv bakıyorum bebük için dikkat etmeye çalışıyorum duş alsammı almasammı bilmiyorum hiç keyfim yok

Sen bana sorr şuan işte gece 12 ye kadar yok ben böylee tv bakıyorum bebük için dikkat etmeye çalışıyorum duş alsammı almasammı bilmiyorum hiç keyfim yok
Hava soğuk canım dikkat et aman üşütme bak keyfine kitap oku tv izle

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…