Aaa eşinle berabermi çalışıyorsunuz yoksaEvet canım eve gelmem 7 7 buçuk arası değişiyor birde yemek pişirirsem geç saate kalacak iş yerine de getiriyoruz eşimle ondan hergün ne yemek yapsam derdi var
Yok canım ayrı yerlerde çalışıyoruz eşim sağlıkçı hastanede çalışıyor ikimizde iş yerlerimize getiriyoruz :)Aaa eşinle berabermi çalışıyorsunuz yoksa
Ne güzelll bol bol bereketiniz olsun inşaallah canım bende evlendim çerkezköye gelince bende fabrika bana göre değildii gece vardiyası beni sıkar çünkü çalışamadım başkada iş yoktuYok canım ayrı yerlerde çalışıyoruz eşim sağlıkçı hastanede çalışıyor ikimizde iş yerlerimize getiriyoruz :)
Aminn cümlemizin inşallah canım :) evet vardiya gerçekten zor canım eşim vardiyalı aynı evin içinde birbirimize hasretiz resmenNe güzelll bol bol bereketiniz olsun inşaallah canım bende evlendim çerkezköye gelince bende fabrika bana göre değildii gece vardiyası beni sıkar çünkü çalışamadım başkada iş yoktu
Dimiii o çok kötü işte yaAminn cümlemizin inşallah canım :) evet vardiya gerçekten zor canım eşim vardiyalı aynı evin içinde birbirimize hasretiz resmen
O geldiğinde ben uyuyorum ben giderken o bu gece kaçta çıkacak belli değil benimde canım sıkılıyor akşamları haliyleDimiii o çok kötü işte ya
Sen bana sorr şuan işte gece 12 ye kadar yok ben böylee tv bakıyorum bebük için dikkat etmeye çalışıyorum duş alsammı almasammı bilmiyorum hiç keyfim yokO geldiğinde ben uyuyorum ben giderken o bu gece kaçta çıkacak belli değil benimde canım sıkılıyor akşamları haliyle
Hava soğuk canım dikkat et aman üşütme bak keyfine kitap oku tv izleSen bana sorr şuan işte gece 12 ye kadar yok ben böylee tv bakıyorum bebük için dikkat etmeye çalışıyorum duş alsammı almasammı bilmiyorum hiç keyfim yok
Evettt soğuk kuzum 10 derece daha sıcaklık düşüyormuş artıkHava soğuk canım dikkat et aman üşütme bak keyfine kitap oku tv izle
Kış geldi iyice vallaEvettt soğuk kuzum 10 derece daha sıcaklık düşüyormuş artık
Sen kaçta çıkıyorsun işten iyi rahat rahat girip yazıyorsunKış geldi iyice valla
5 buçukta çıkıyorum canım işlerimi azaltmıştım öyle yazabildimSen kaçta çıkıyorsun işten iyi rahat rahat girip yazıyorsun
Maşaallah sana canımm5 buçukta çıkıyorum canım işlerimi azaltmıştım öyle yazabildim
Hahaha kız şapşik kerahat cetveli yeter mi hiçkerratları biliyorsan gerisini boşver
Oyy Çok severim bunu ben
Bilmem mi canım benimOyy Çok severim bunu ben
Şaka yapıyorum canım önceden hep büyükler kerahatları sorardı yaa sen matematik diyince aklıma o geldiHahaha kız şapşik kerahat cetveli yeter mi hiç
Hiç keyfim yok sosyalim sağollAç müziği 4 gr oynasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?