Pamuğum ben bugün hayal mi gördüm
Duramadi geldiPamuğum ben bugün hayal mi gördüm
Niye gitti ki durduk yere...bayağı üzüldüm ama...Duramadi geldi
Bilmiyorum bitanem haberim yokNiye gitti ki durduk yere...bayağı üzüldüm ama...
Piçak istiyorsun da hamile bir kadına olmaz ki ama
Özledumm seniiiPamuğum ben bugün hayal mi gördüm
Ablamm kıyamazsınkii bağaaaPiçak istiyorsun da hamile bir kadına olmaz ki ama
Doğru söylüyorsun gerçekten kıyamam...sen de bize kıyma habersiz gitme sana ulaşabileceğimiz bir adres de yok.Ablamm kıyamazsınkii bağaaa
Çok haklısın ablam ilkkez yaptim böylee senin yerin hep ayrı benim için ❤Doğru söylüyorsun gerçekten kıyamam...sen de bize kıyma habersiz gitme sana ulaşabileceğimiz bir adres de yok.
Günaydın güzellikGünaydınn çicekler
Nasılsın canımGünaydın güzellik
Nasıl oliyim burnum tıkalı uyandımNasılsın canım
Ihlamur falan iç limonlaNasıl oliyim burnum tıkalı uyandım
Aynen ıhlamurda birşey olmuyormuş kuzum diğerler içilmezIhlamur falan iç limonla
Her bitki çsyını içme ıhlamurda bişey olmaz diye biliyorum ama
Evet canım sıcak suya bal limonda iyi olurAynen ıhlamurda birşey olmuyormuş kuzum diğerler içilmez
Kuzum dikkat et bağışıklığına güzel şeyler ye üzüntü streste bağışıklığı etkiliyor malesef bol bol dinlenNasıl oliyim burnum tıkalı uyandım
Dimiii onu bilmiyordum kuzumm bide gece terlemişim üstüm başım su olmuş duş alırım birazdan hiç ayakta duracak keyfim de yokKuzum dikkat et bağışıklığına güzel şeyler ye üzüntü streste bağışıklığı etkiliyor malesef bol bol dinlen
Balı yiyemiyorum ahh ahh findık ezmesii hele nasıl canım çekiyorrr şekerli şeylerd etüketemiyorum ya ben nasıl aklımda tutuyorEvet canım sıcak suya bal limonda iyi olur
Ah canım ya kıyamam yakın olsak bir tencere çorba getiriverirdim :)Dimiii onu bilmiyordum kuzumm bide gece terlemişim üstüm başım su olmuş duş alırım birazdan hiç ayakta duracak keyfim de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?