- 12 Mart 2019
- 16.453
- 35.900
- 598
Önce kendinizi tanıtın bi selam verin bu şekilde giriş yapılırmıNapiyonuz
yeniyim evet te kimseden ses yok napayim
Demeyin bi zahmetDedikodu da dediysek ozel seyler dedikodusu yapalim demedim
AnlamadimDemeyin bi zahmet
Demeyin
Soran yok mi tanitimÖnce kendinizi tanıtın bi selam verin bu şekilde giriş yapılırmı
Yok gi demem zatenAnlamadim
Yaş kaç nerelisin . Böyle yeni üye olup da direk topikleri öğrenmişsin maşallahDur ozn ben bastan aliyimslm hanimlar ben yeni uye oldum buraya kimseyi tanimiyorum henuz
korksan iyi olur küçücük çocuklar parmağında oynatıyor biziTamammm vallaha korktum şinidenn
Ya ben daha once de uye idim buraya ama bil yil oncesi oglan sagolsun telimi kirdi bende yenisiyle giris yaptimYaş kaç nerelisin . Böyle yeni üye olup da direk topikleri öğrenmişsin maşallah
Almanya yasiyorum ben canim yasim 25Yaş kaç nerelisin . Böyle yeni üye olup da direk topikleri öğrenmişsin maşallah
Eski nick neYa ben daha once de uye idim buraya ama bil yil oncesi oglan sagolsun telimi kirdi bende yenisiyle giris yaptim
Valla sevimli anne miydi tatliannne sanirimEski nick ne
Evliyim evet uctane bebegim varBöyle pat diye samimi konuşmalara pek alışık değiliz de . Evlimisin çoluk çocuk?
Ben sicak kanliyim cabuk uyum sagliyorum ortama burayi seviyorum zaten aliskinim burayaEvliyim evet uctane bebegim var
İyi bakalım hoş geldin ama eski üyeliğini geri alabilirsin. Wp iletişime yazıp . Kazene bildir o halledrrValla sevimli anne miydi tatliannne sanirim
Eski gmailim istet ama ben hatitlamam ki onu mumkunmu almamİyi bakalım hoş geldin ama eski üyeliğini geri alabilirsin. Wp iletişime yazıp . Kazene bildir o halledrr
Hosbuldum cok tsklerEski gmailim istet ama ben hatitlamam ki onu mumkunmu almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?