- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Ayyy o migren yoruldubda kuzum oda etki ediyor maaleseffYıkılmadım ayaktayım modundayım modundayım cumartesi den beri migrenim geçmedi üstüne misafirler, ilaç fayda etmiyor
Günaydınn canımmmGünaydın kızlar
Röörraayyyddduuunnn canımm eh işte senGüü naaayy dııınnn
Herkesler iyidir umarım
Bende öyle canım çıktım bugün pazar falan yapıyım biraz. Sen neden ehRöörraayyyddduuunnn canımm eh işte sen
Rüyama etkilendim baya kuzum pazartesi pazarımı var orda market bitmiyorki eşim hergün gidiyo geliyo garibanımBende öyle canım çıktım bugün pazar falan yapıyım biraz. Sen neden eh
Hayor olsun inşallah dua et canım duanı istiyorlar demekkiRüyama etkilendim baya kuzum pazartesi pazarımı var orda market bitmiyorki eşim hergün gidiyo geliyo garibanım
En güzeliii pazarda ben milletlen çarpışıncaa sinir oluyorumm oyüzden nefret ettimm benimkide çok dolanıyo pazardaa nadir gidiyorum odaHayor olsun inşallah dua et canım duanı istiyorlar demekki
Evet pazartesi pazar oluyor. Çıkıyorum canım marketten de çok alıyoruz ama pazarı seviyorum çeşit çeşit herşeyyazın çok sıcaklarda çıkmıyorumda kışın çıkıyorum birde yürüyüş olsun diye
Ben çarpışmuyorum kimseyle kız öyleEn güzeliii pazarda ben milletlen çarpışıncaa sinir oluyorumm oyüzden nefret ettimm benimkide çok dolanıyo pazardaa nadir gidiyorum oda
Hem öyle hem 2 amcam ı ilkkez gördüm karnımı sevdiler çok sevinmişlerdii değişik bi rüyaydı
Evett kuzumm güzeldi de beni ağlattı sabah sabahhBen çarpışmuyorum kimseyle kız öyle
Ay çok güzel bir rüyamış aslında
Dua et canım bol bol üzülme Allah mekanlarını cennet eylesinEvett kuzumm güzeldi de beni ağlattı sabah sabahh
Hahaha ne güzell iyi barii ben ayar oluyorumm
Amin inşaallah canım beniimmDua et canım bol bol üzülme Allah mekanlarını cennet eylesin
Günaydınn güzell yasoomm
İyi yapmışsın gece gece temizliğe bayılırımGünaydınn güzell yasoomm
Bende şini uyandımm dün gece eşimi işe yollarken bende 2 tuvalrti temizlediimmpek bi yorulmuşum
Evettt yatağa yuvarlanırdınn heleee güzell sonuç haberlerii all amin amin amiinnnnİyi yapmışsın gece gece temizliğe bayılırımama yapmam bende hastaneye gidiyorum ondan uyandım yoksa uyurdum biliyorsun
Günaydın meleklerim bugün tonla işim var
Dun ben süpürdüm sildim yemek yaptımm eşim i gece işe yolladımm 2 banyoyu temizledim yorulmuşum.Günaydın meleklerim bugün tonla işim varev bok çukuruna dönmüş
İnşallah canımEvettt yatağa yuvarlanırdınn heleee güzell sonuç haberlerii all amin amin amiinnnn
Selaminko canım yasom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?