Rüyama etkilendim baya kuzum pazartesi pazarımı var orda market bitmiyorki eşim hergün gidiyo geliyo garibanım
Hayor olsun inşallah dua et canım duanı istiyorlar demekki
Evet pazartesi pazar oluyor. Çıkıyorum canım marketten de çok alıyoruz ama pazarı seviyorum çeşit çeşit herşey yazın çok sıcaklarda çıkmıyorumda kışın çıkıyorum birde yürüyüş olsun diye

En güzeliii pazarda ben milletlen çarpışıncaa sinir oluyorumm oyüzden nefret ettimm benimkide çok dolanıyo pazardaa nadir gidiyorum oda
Hem öyle hem 2 amcam ı ilkkez gördüm karnımı sevdiler çok sevinmişlerdii değişik bi rüyaydı

Ben çarpışmuyorum kimseyle kız öyle
Ay çok güzel bir rüyamış aslında

Reactions: Jou
Evett kuzumm güzeldi de beni ağlattı sabah sabahh
Hahaha ne güzell iyi barii ben ayar oluyorumm
Dua et canım bol bol üzülme Allah mekanlarını cennet eylesin

Günaydınn güzell yasoomm
Bende şini uyandımm dün gece eşimi işe yollarken bende 2 tuvalrti temizlediimm pek bi yorulmuşum
İyi yapmışsın gece gece temizliğe bayılırım ama yapmam bende hastaneye gidiyorum ondan uyandım yoksa uyurdum biliyorsun

İyi yapmışsın gece gece temizliğe bayılırım ama yapmam bende hastaneye gidiyorum ondan uyandım yoksa uyurdum biliyorsun
Evettt yatağa yuvarlanırdınn heleee güzell sonuç haberlerii all amin amin amiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…