- 8 Nisan 2017
- 57.274
- 307.360
- 698
Geldim
İyi yaptınBi kaç yerde karşılaştıkdedim tanışalım
Altın dolar boş iş bu devirde una yatırım yapacamGeldim
İyim sen nasılsınN
Nasılsın bakalım
İyiyim çok şükür yaş kaçİyim sen nasılsın
Merhaba@HeLLaa @cottonkaramel Latte @ASSOSyal @kedilinick @Emma3 @N u r @Kahve __Kokusu @MssPARE @Catlak-kurabiye @Elhan H Heytttt be hanımlar özledim burayı ya
Aynen öyle bende knardaki para dursun dedim eşime sakın bi zaman da altın almaAltın dolar boş iş bu devirde una yatırım yapacam
Beni merak etmiyor musunİyiyim çok şükür yaş kaç
Daha iki gün önce burda bir araç A1... Den A4 leri topladi gözümle gördüm hatta plaka aldım ama nereye şikayet edeceğimi bilemedim ...kasiyerfen öğrendiğime göre bölgedeki tüm marketlerden toplamisZamları sindirmeye çalışıyorum da. A4 kağıdı 62 tl olmuş ve eve lazımmm
Un alın yağ alınAynen öyle bende knardaki para dursun dedim eşime sakın bi zaman da altın alma
geldimmmmmm
Sindiremiyoz çabalamaZamları sindirmeye çalışıyorum da. A4 kağıdı 62 tl olmuş ve eve lazımmm
Tuvalet kağıdını unutma. Bir servet artıkımmmAltın dolar boş iş bu devirde una yatırım yapacam
Etmemmiiiiiii anlat hele zengo kanki neredensin yaş kaçBeni merak etmiyor musun
MıçmıyozTuvalet kağıdını unutma. Bir servet artıkımmm
kız ne olmuş öyle tuvalet kağıtlarına şok oldummTuvalet kağıdını unutma. Bir servet artıkımmm
Kömür diyarindan selamlar yaş 31Etmemmiiiiiii anlat hele zengo kanki neredensin yaş kaç
Möhteşör sayıKömür diyarindan selamlar yaş 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?