- 10 Nisan 2014
- 43.839
- 116.554
- 798
Kızın geçen yıl ki okul kitaplarını atmayaydım keşke. Wc kağıdı yapardımmmmmkız ne olmuş öyle tuvalet kağıtlarına şok oldumm
Sokaktan taş toplayın silin silin atınKızın geçen yıl ki okul kitaplarını atmayaydım keşke. Wc kağıdı yapardımmmmm
Benim oğlanlar yaşımı sorup gülüyorlarMöhteşör sayıfıstık diyarından hörmetler
İykkkkkSokaktan taş toplayın silin silin atın
Benim oğlanlar yaşımı sorup gülüyorlar
Taş olur mu sobaharda yapraklar dökülüyor ziyan etmeden sonbahardan önce toplayınSokaktan taş toplayın silin silin atın
kız üniversite anım aklıma geldi hoca sorardı numaranızı söyleyin diye arkadaşım diyemezdiBenim oğlanlar yaşımı sorup gülüyorlar
Burayı da çoluk çocuk basmıs anacığımmmmahahahahha 30,5 de sende
Bana da öğret nasıl zengo olunur ben bilmiyom işteTaş olur mu sobaharda yapraklar dökülüyor ziyan etmeden sonbahardan önce toplayınahhh gençler ahhh tutum nedir bilmiyorlar
Sen kaçsın kiBurayı da çoluk çocuk basmıs anacığımmmm
Zengünnn koca bulacaktık. Yani o treni kaçırdıkkkkBana da öğret nasıl zengo olunur ben bilmiyom işte
Sizler kaç yaşındasınız yiaaaaBurayı da çoluk çocuk basmıs anacığımmmm
Aklıma tüküremZengünnn koca bulacaktık. Yani o treni kaçırdıkkkk
Tastamam 43 ama görünüş 35. Kendime iyi bakarım söylemesi ayıp. Ruh yaşımsa 20Sen kaçsın ki
Hahaha ceycey zengin koca demiş ama benimki evlendiğinde zengin degildiBana da öğret nasıl zengo olunur ben bilmiyom işte
28Sizler kaç yaşındasınız yiaaaa
1 ay sona 28 bitiyoSizler kaç yaşındasınız yiaaaa
Saygılar aplaTastamam 43 ama görünüş 35. Kendime iyi bakarım söylemesi ayıp. Ruh yaşımsa 20
Tüüü maşallahHahaha ceycey zengin koca demiş ama benimki evlendiğinde zengin degildiben verimli insanım bereketli geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?