Olurrr öylee şeylleeeerrrrrr veririukkkkkk diyet neduuurrrrraynen sonra göt göbek arş-ı ala ya doğru yürüsün. Lan diyetteyim diyette
Nolsun kuzum çocuklarla evin işiyle uğraşıp gidiyomAllah iyilik versinNeler yapiyon kuzummm
Azdan bise olmaz az az iyidir aradaBize yasakkk ammmaaaaaa
Biz burda ruhunu da canlandırırızRuhum için onu söyleyemicem
bende severim hele latte
Veremiyom işteOlurrr öylee şeylleeeerrrrrr veririukkkkkk diyet neduuurrrrr
Sihhatler olsun.Gorumcem bizdeydi o gitti bende ev topluyorumBıcı bıcı yaptımsen napıyon nasılsın
Hep ayni bee dutum ev isi cocuk (cocuklar olcak nasipseNolsun kuzum çocuklarla evin işiyle uğraşıp gidiyomdedim kafa dağıtalım yeter.
Sağol kuzum sana da geçmiş olsunSihhatler olsun.Gorumcem bizdeydi o gitti bende ev topluyorum
Afiyet bal olsun pambikimmmmm canimmmmCeviziiiimmmmmmmmzaten hep ceviz yiyorum hergünnn
İnşallah kzuum . Zor inan ki.kafam kaldırmıyo çoğu zamanHep ayni bee dutum ev isi cocuk (cocuklar olcak nasipse) Bende ugras dur gidiyo hayat
Yok kız çok üzülüyorum valla ona annnesinden sonra toparlanmadiSağol kuzum sana da geçmiş olsun
E zor tabi kuzum ana diyonYok kız çok üzülüyorum valla ona annnesinden sonra toparlanmadi
Bende elço 27 yasındayım çerkexkoyde yaşıyorum ama bütün çevrem ailem istanbulda karı koca idare ediyoruzzRuhum için onu söyleyemicem
bende severim hele latte
Sen yee canım bana bakmaa bende bugün mide tavan zaten bi su içiyorum öğküm bugün dünden beri iyi değilimm hatta sen istahım yok diye diye benimde iştahım yoohhh nedicukkkkAzdan bise olmaz az az iyidir arada
Herkesten uzakBende elço 27 yasındayım çerkexkoyde yaşıyorum ama bütün çevrem ailem istanbulda karı koca idare ediyoruzz
Nasılsunn cevizimm uşaklar nasıllk öp benim için onlarıAfiyet bal olsun pambikimmmmm canimmmm
Heee kuzzz buyüzden hep birbirimizi yiyoruzzzHerkesten uzak
MutlakaaaO memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?