Pazaraa gideliimmmm bi tavuk alalımm pazara gidip bi tavuk alıp napaluummmmPazardsyım ben her gün pazara gisiom adanayı böyle öğrenicem
StokPazaraa gideliimmmm bi tavuk alalımm pazara gidip bi tavuk alıp napaluummmm
Birden fazla olunca baya kavga ediyorlar pamugum hele benim oğlanlar kızla hiç oynamiyorlar oda üzülüp gelip beni yiyor akşam olana kadarHeee kuzuuu yaa öyle oluyorr anlamıyorsun günler nasıl geçiyorr yeğenlerimden bilirimm daha 1 saattir görüntülü yeğenimle konuştumm sapşikk ya özlemişim onu da aramızda 4 saat var gidemiyorum pekk
Yeğenlerimle kaldığim oluyoduu nasıl akşam oluyor anlamiyordum bile bide geceleride otururlarr hiç uyumazlarr
Yıllardır değiştirdiğin yokyaa oyüzdenn benimkide jou ya alışmışlarr yaniii çok kısa diye değiştirmiştim oysakiiiKısa olsun dedim de herkes minoşa alışmış
Etmez olurlar mıBirden fazla olunca baya kavga ediyorlar pamugum hele benim oğlanlar kızla hiç oynamiyorlar oda üzülüp gelip beni yiyor akşam olana kadarD u t seninkilerde kavga ediyorlar mi cnm
Hahahahaha burçları ne kız acaba ondan anlaşamıyolardır kesiinnBirden fazla olunca baya kavga ediyorlar pamugum hele benim oğlanlar kızla hiç oynamiyorlar oda üzülüp gelip beni yiyor akşam olana kadarD u t seninkilerde kavga ediyorlar mi cnm
Hahahaha geldim geldim
Hoş geldinHahahaha geldim geldim
Yargı topikte çok tanışamadıkk tanişalımmıı artıkkkHahahaha geldim geldim
Yaa tesekkür ederimBiz burda ruhunu da canlandırırız
Memnun oldumBende elço 27 yasındayım çerkexkoyde yaşıyorum ama bütün çevrem ailem istanbulda karı koca idare ediyoruzz
Kahve severmisiniz içtim ama buyrun beraber içelimrica ederim
BayılırımKahve severmisiniz içtim ama buyrun beraber içelim
Bende memnun oldumMemnun oldumolsun doğdugun yer değil doydugun yer demişler
Yarın içelim ozamanBayılırımiçeriz yine de bende içtim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?