- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Yaaaa adam bana bakıyor ben kahkaha atıyorumNeyse kocayla iş görmek daha önemli boşver![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa adam bana bakıyor ben kahkaha atıyorumNeyse kocayla iş görmek daha önemli boşver![]()
Cano bunlar bizim yemekler değil ya ilk defa gördüm ben hiç böyle yemedim onlarıHaaa dimii doğrudurr aşkooooo![]()
Oyyyy ponçikk anasııı bende seni ve bebenii yirimmmSeniiiii ısırırıııımmmmmm
![]()
HahahahaCano bunlar bizim yemekler değil ya ilk defa gördüm ben hiç böyle yemedim onları![]()
Ooyyyy canımm canımmmmmmOyyyy ponçikk anasııı bende seni ve bebenii yirimmm![]()
Yaaaa canm yaaa inşallah sağlıkla olur kimyasalın arkası normal gebelik olur derlerKuzum ben 1 yıldır istiyorum 2 kimyalsalım var sağlıklı gebeliği bekliyorum 9 ay oldu arkadaşım sabırla bekliyoruz elhamdülillahsen ne zamandır istiyorsun kuzum
Benimkide sen kimle mesajlaşıyon tanımadığın insanlarla teli kırdırcaksın bana deyoorYaaaa adam bana bakıyor ben kahkaha atıyorum![]()
Amaaan kıskanççç diyeydinBenimkide sen kimle mesajlaşıyon tanımadığın insanlarla teli kırdırcaksın bana deyoor![]()
Sizlerin karı olduğunu kabul etmek istemiyorAmaaan kıskanççç diyeydin![]()
Biz karıyızSizlerin karı olduğunu kabul etmek istemiyor![]()
Biiizzz karıyızzzz karılarıınnnnn hasıyızzzzzzzSizlerin karı olduğunu kabul etmek istemiyor![]()
Biz karıyızvede tanımadığın insanlar değiliz senin kardaşlarınızz
![]()
Dövecem herifi o olcakBiiizzz karıyızzzz karılarıınnnnn hasıyızzzzzzz![]()
Hahahahaha eşim bazenn oylede seslenirr karı diye gülmek olsunn diye cok takılırızz heppDövecem herifi o olcak
Has karılarım bal karılarım benimmmmö
Dipnot
. Karı lafını da hiç sevmem niye kullandıysam![]()
AhahahaHahahahaha eşim bazenn oylede seslenirr karı diye gülmek olsunn diye cok takılırızz hepp
Benimkide oyle derdi yaa nebiliyosun kız olduğunu diye erkek olsa atıyolar farkediliyor dedim kk da dedim yinede dikkat et diyorduu![]()
Kıskanç yavvvvv işimizz yok aldatacazzzAhahaha
Yok kız benimki Bi ara inanır gibi yapıyo sonra yine inanmak istemiyor erkek mi ne olduğu belli değil kimle konuşon diye deliriyorhee diyom seni aldatıyom delircem yaaa
![]()
Taktı işte girme oraya konuşma yazmaKıskanç yavvvvv işimizz yok aldatacazzz![]()
Hhahahahaha offf adamlarııı ağzının ortasuna vuracann konuşmak olsun diye konuşurlarrTaktı işte girme oraya konuşma yazmaherşeyi doktorlarına Bi sor hıh yine oraya sormuş hıh yine araştırıyor hhııı ne demiş doktorlar diyo
![]()
Ya sizi ısırunYaaa bu kız beni mahvediyor çilekli donnnnn
Haa yok kuzum öyle iyiyim üşengeçlikten![]()