- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Gııızz Fenerbahçeli misin senn günaydın deli şeygüüü naayyy dııııınnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gııızz Fenerbahçeli misin senn günaydın deli şeygüüü naayyy dııııınnn![]()
Gedilerin anası günaydınGünaydın kizlar![]()
hahaahhh evet nerden anladın acaba dermişiiimGııızz Fenerbahçeli misin senn günaydın deli şey![]()
günaydınlaaarGünaydın güzeller
Hayırlı Cumalar![]()
Hahahaha nereden anladım acebaaahahaahhh evet nerden anladın acaba dermişiiimeski fanatik halimden eser yok ama
naber cınım
Moruuum günaydın hayırlı cumalarGünaydın güzeller
Hayırlı Cumalar![]()
adaşşş günaydın beagünaydınssssss
hayırlı cumalar
seni bi an İstanbul'da diye düşündüm de zaten yağmurlu hava diyecektimHahahaha nereden anladım acebaaaİyi ya napıyım hazırlanıyorum arkadaşla pazara gitçez öğlene yağışlı gösteriyor yapmadan gidek gelek dedik sen napıyorsun
![]()
günaydııın hayırlı cumalarGünaydınlarrr hayırlı cumalar![]()
Amiinn güzelliiğimmmcanımmm Allah razı olsuninşallah hayırlısıyla bir gün o müjdeli haberi veririz
![]()
canımmm günaydııııınRööörrrrrraaaaayyyyyddddduuuuuuunnnnnnnnn
![]()
çalışıyorum canımm ama içim bi tuhaf bugün.mutsuz hissediyorum. depresyona girdim sanırımNapiyinn ozommm![]()
Oo havavdandırr havadannn benimde kaçgündürr enerjim çok düşükk hiçbirşey yapasım yok edesiimm yookkçalışıyorum canımm ama içim bi tuhaf bugün.mutsuz hissediyorum. depresyona girdim sanırım
sen napıyosun bebişim
Sorma yaa bukadar yükseleceğini hiç beklemiyordumm altınlarimı bozdurmazdımGram 1000 olmak üzre dolar 16 yı geçik
Bizi kim kurtaracak![]()