Ooyyyyy kendil elleriylee yapıpp atacam sizee kuzuşumm erkekte kızda farketmezz erkekte olsa çalıştıracam böyle şeylere karısına yardım etsinAferin kuzuma benimbende çay içtim iyi geldi gram buyusede bize kahve çay yapsa
Ohhhhhhh saatler olsun vallahaaa anlamıyosun tabii cano bende hiç anlamazdımGeldileer geldilerr sanah buradalardı kahvaltı faslıydı akşam yemeğiydi çay faslıydı şimdi ancak oturabildik anacuğumla dedim kızların halini hatrını bi sorayım
Ohh aynen böyle yap canım anneeOhhhhhhh saatler olsun vallahaaa anlamıyosun tabii cano bende hiç anlamazdım
Oooo neler ettiririmmm onaa bıkmasa iyi bendenOhh aynen böyle yap canım anneeherşeyi öğrensin paciko
Ohhhhhhh saatler olsun vallahaaa anlamıyosun tabii cano bende hiç anlamazdım
Ben anlamam kiHahah ultrason atıp cinsiyet soranları unutma
Cinsiyet belli oldu mu kuzununGüzel gidiyor canımm benim çok şükürrrr
Beni hatırlalyan olmuş nihayet
Temizlik bitinceJou @kedilinick D u t Minnosprenses @Simurgp ASSOSyal Catlak-kurabiye mavikelebek34 @Elhan @Emma3 @halleyyy Jou Wilma11 @Kahve __Kokusu @madammor @coconatt @Mcz09 Lavinia_98 @Nosking @nur etiket yapmayı unuttuğum kişiler vardır muhakkak canlar kusuruma bakmayın bazılarınızla daha tanışamadık bile
Dünde yazayım dedim unuttum canım gözün aydınGeldileer geldilerr sanah buradalardı kahvaltı faslıydı akşam yemeğiydi çay faslıydı şimdi ancak oturabildik anacuğumla dedim kızların halini hatrını bi sorayım
Kız ben diğer topikte seni etiket yapmaya niyetlendim Bi kaç kez ana Bi türlü nickinin yazılışı aklıma gelmediBeni hatırlalyan olmuş nihayet
Sağol kurabiyemmm canımsıınDünde yazayım dedim unuttum canım gözün aydınmiss gibi hasret gider anneciğinle
Ne kadar kalacaklarSağol kurabiyemmm canımsıın
1 hafta 10 gün kadar kuzucumNe kadar kalacaklar
Oo süper kuzum1 hafta 10 gün kadar kuzucum
bende buraya yazdığımı sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?