Iyi sen napiiyiinnn loooooNörüyonuz leeennnn
çalışmaya çalışıyorum canım senNörüyonuz leeennnn
Pazartesi sendromuçalışmaya çalışıyorum canım sen
havada soğukken hiç çekilmiyor çalışmak evde sıcacık oturmak varken küçücük odayı bile ısıtamadım sabahtan beriPazartesi sendromu
İyi diyelim iyi olsun pambuşum bu memlekette nasıl iyi olcez bu gidişle muammaIyi sen napiiyiinnn looooo
Ben deçalışmaya çalışıyorum canım sen
Dibi hemdePazartesi sendromu
Kıştan nefret ettikk yaaahavada soğukken hiç çekilmiyor çalışmak evde sıcacık oturmak varken küçücük odayı bile ısıtamadım sabahtan beri
Sormaaa hayatımızı zindan ettilerİyi diyelim iyi olsun pambuşum bu memlekette nasıl iyi olcez bu gidişle muamma
Evde bile sendroma giriyorum benBen dehiç çalışasım yok sabah öyle mutsuz öyle suratsız öyle Nemrut başladım ki işe
Dibi hemde
aynı benBen dehiç çalışasım yok sabah öyle mutsuz öyle suratsız öyle Nemrut başladım ki işe
ne zamannnnnnnKıştan nefret ettikk yaaaanadolu yakasına baya kar geliyomuşş haberin varmı
Onu hatırlamıyorum buhafta galiba özellikle anadoku yakası dedi metorolojine zamannnnnnn
çarşamba perşembe yazıyor doğruysaOnu hatırlamıyorum buhafta galiba özellikle anadoku yakası dedi metoroloji
Ooyyy ooyyyyçarşamba perşembe yazıyor doğruysa
şimdi ısınamıyorum hiç ısınmam artık cano sen evden dışarı çıkma çok soğuk havaOoyyy ooyyyy
Doğalgazı açtık okadar ben gene üşüyorum bi yatak odam ısınıyor resmen yaa salon daha büyük olduğu içinde ısınması bile eziyet yaa koymuşlar bitane kalorifer salona 1 tane yetmiyo yanii lanet bu adamlarr mütait salona 1 tane kalorifer taktırmışşimdi ısınamıyorum hiç ısınmam artık cano sen evden dışarı çıkma çok soğuk hava
Allah gahretsinSormaaa hayatımızı zindan ettiler
Evde bile sendroma giriyorum ben
Etme kuzu etme nefret kar olsun su olsun su olmazsa hiç bişey olmaz pamuşumOnu hatırlamıyorum buhafta galiba özellikle anadoku yakası dedi metoroloji
Hee yok tabii o konuda öyle bitanemm ondan sebep değil üşümekten kaynaklı dedim yoksa zaten berekettiirrAllah gahretsin
Etme kuzu etme nefret kar olsun su olsun su olmazsa hiç bişey olmaz pamuşum
biizmde aynı koca salona bir tane koymuşlar petekDoğalgazı açtık okadar ben gene üşüyorum bi yatak odam ısınıyor resmen yaa salon daha büyük olduğu içinde ısınması bile eziyet yaa koymuşlar bitane kalorifer salona 1 tane yetmiyo yanii lanet bu adamlarr mütait salona 1 tane kalorifer taktırmışönüm hep açık 3 haftadır güneş yok pekte ısınmıyor salon içi hep battaniyeyle oturuyorum evin içinde hasta olmasam iyi çocuk odasına koymuşlar minnacık kalorifer çocuk nasıl ısıncak alcam ısıtıcı far
Küçük aslındada ne bilimm pek güneş almaz orasıda gün batımı alır hep hayırlısı ya canobiizmde aynı koca salona bir tane koymuşlar petekçocuk odasıda mı büyük canım
Kuzum benimmmHee yok tabii o konuda öyle bitanemm ondan sebep değil üşümekten kaynaklı dedim yoksa zaten berekettiirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?