Mucize görünce mutlu oluyorumdurKızzzzz etiket yapıcaktm ben de benden önce davrandın
İyidir kuzu senden naber
Fatmazell in annesi gil mi geldi girmedi heralde bugün
Pacikoda bi yandan evlere şenlikahahahah dimi kuzzz
sormaa vuaaahh vuuaaaahhhh diye ağlayacakkk gazı çıktı çıkacakkPacikoda bi yandan evlere şenlik
Aaa öyle miKızzzzz etiket yapıcaktm ben de benden önce davrandın
İyidir kuzu senden naber
Sen huniyi tak otur köşedesormaa vuaaahh vuuaaaahhhh diye ağlayacakkk gazı çıktı çıkacakk
11.15 te randevum ama ben erken cıkıcam evden tabiaaaaa iyi ettinn kuzuuu vallahaaa kaçta gitcen yarın
Kahkaha attım ya niye ortalık karışacak dedin?aboovvv hiç düşünemiyorumm dakkabaşı ararr zaten kalacak bende ortaluk karışacakk macera üstü macera
İyidir nickom senden
hahahahahha kocime dicemm sende çıkarı ver gazıSen huniyi tak otur köşede
tabii kuzuu bide gitcen hemende almıyolar beklemesi varr çok kalabalık oluyor ya zaten11.15 te randevum ama ben erken cıkıcam evden tabi
Çok şükür canımcim, toparladin mi artikİyidir nickom senden
Hiç sorma oturucak yeri zor buluyoruztabii kuzuu bide gitcen hemende almıyolar beklemesi varr çok kalabalık oluyor ya zaten
Aaa rabbime şükürler olsun okadar iyim kiÇok şükür canımcim, toparladin mi artik
Çok şükür kuzum iyiyim annemler var ya pek giremiyorum arkadaşlar mesaj attığında cevap verip çıkıyorum kuzum onlarla vakit geçiriyorum gittiklerinde inşallah sizinleyim
tahmin ediyorummHiç sorma oturucak yeri zor buluyoruz
Evet kuzucum dün sabah geldiler onlarla vakit geçiriyorum gittiklerinde sizinleyim inşallahKızzzzz etiket yapıcaktm ben de benden önce davrandın
İyidir kuzu senden naber
Öyle vala anacuğum da yoruldu beraber mutfak işinden yarından itibaren hava durumu iyi gösteriyor artık yarından itibaren gezmeye başlayacaz inşallah
hahahahahahah bütünnn diyarbakırlarıı gezziinnnÖyle vala anacuğum da yoruldu beraber mutfak işinden yarından itibaren hava durumu iyi gösteriyor artık yarından itibaren gezmeye başlayacaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?