- 12 Mart 2019
- 16.301
- 35.822
- 598
Sosyalimmm
Oyy dotunu yerim
Telefomda konuştuğun için meme ucun acimiyodur amaOoyyy nasıl olemm bugün annem teyzem kuzenim görüntülü açtım toplu bisaat onlarla konuştuk biyandan annemin kuzeni aradı beni onlada 1 saatt başımm haböylee döneeyyy
Meme uçlarım acıyiii
Her gün bir kişiyle konuş nickomTelefomda konuştuğun için meme ucun acimiyodur amayine de ben ikna oldum, bende telefonda uzun uzun konuşunca sinir basıyor.
Bak düşün annemlerle knusuyorum
Sonra ablami arıyorum
Sonra diğer ablam Beni arıyor
Sonra diğeri ...
Benim günün beş saati telefonda geçiyor kafayı yicem, gerci şükür ediyorum etmiyor değilim ama şikayette ediyorum yetti gayri diye
Her gün bir kişiyle konuş nickom
Kafanı bari çok yormamış olursunValla şuna ne yazacagimi bilemedim o kadar haklısın ki kaldım öyle
hhahaha gece oldu demiii tamammmBugün boşver yarın yaparsın gece oldu
aaaaa iyi ettinn kuzuuu vallahaaa kaçta gitcen yarınNe yapayım temizlik yemek derken gün bitti yarın kontrolüm var bugünden bitireyim işlerimi dedim
Aynen yaaa boşver, ne gerek var şimdihhahaha gece oldu demiii tamammm
Bugün boşver yarın yaparsın gece oldu
hahahahahahaha deliii garuuuuuuTelefomda konuştuğun için meme ucun acimiyodur amayine de ben ikna oldum, bende telefonda uzun uzun konuşunca sinir basıyor.
Bak düşün annemlerle knusuyorum
Sonra ablami arıyorum
Sonra diğer ablam Beni arıyor
Sonra diğeri ...
Benim günün beş saati telefonda geçiyor kafayı yicem, gerci şükür ediyorum etmiyor değilim ama şikayette ediyorum yetti gayri diye
demiiii daha dün gece nevresim yıkandıı kocim astııAynen yaaa boşver, ne gerek var şimdi
Anneeeem bu azmini doğum yaptığım sıralar goreyim de annenehahahahahahaha deliii garuuuuuu
konuşurkende acıyordu aslında bacuuu
vallahaa konuştukçaa öyleee daha şini az önce annemm aradı gene napıyorsun diye
aboovvv hiç düşünemiyorumm dakkabaşı ararr zaten kalacak bende ortaluk karışacakk macera üstü maceraAnneeeem bu azmini doğum yaptığım sıralar goreyim de annene
Kızzzzz etiket yapıcaktm ben de benden önce davrandın
Heh tam senlik ortamaboovvv hiç düşünemiyorumm dakkabaşı ararr zaten kalacak bende ortaluk karışacakk macera üstü macera
ahahahah dimi kuzzzHeh tam senlik ortam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?