- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Alev aldı buralar ayolllÖylee öyleee
Ahaajahahahasaksıya işedim
Çok ateşli olursakNe demek sevmemhiç opusmediniz mi
Alevvvv aldı ben kaçarrrAlev aldı buralar ayolll
Ahaajahahaha
Çok ateşli olursak
Niye bu saatte,Alevvvv aldı ben kaçarrr
Kocişe poğaça edecemm nickoomm adam aç geley işten buhafta akşam çalışıyorrr garibanımmNiye bu saatte,
Daha gelmedi canım ama çok soğuk havaİyiyim maviş
Gündemi takip ediyprum ne yapayım bende, geldi mi kar İstanbul'a ? karlar kraliçesi oldun mu
Bu saatte mi yapacaksinKocişe poğaça edecemm nickoomm adam aç geley işten buhafta akşam çalışıyorrr garibanımm
Yaptımm bitti piştii bile mavişimmBu saatte mi yapacaksin
Ohhh sıcak sıcak poğaça varken yanına da çay misssYaptımm bitti piştii bile mavişimm
Gece geliyor kuzu ya işten gece poğaça yer tost yer ekmek arası yer canı istedi poğaçaaa
Beraber olsunn bitanemmOhhh sıcak sıcak poğaça varken yanına da çay misssellerine sağlık canım
En güzeli beklemiş patates kızartmasıYaptımm bitti piştii bile mavişimm
Gece geliyor kuzu ya işten gece poğaça yer tost yer ekmek arası yer canı istedi poğaçaaa
Oda varrr onuda yerr tamammEn güzeli beklemiş patates kızartması
Ohaw yok artık ya valla kovalarım ne o saate kadarAmaaa amaaa kıyamammiyi erken gittilerr ben 12 gibi giderler dedim ama
Heee işlerii yok evlerinde demiii sendehaklusuuunnnnOhaw yok artık ya valla kovalarım ne o saate kadar
Hhhahaahahhaa haböyleeeKim alev aldine oluyor burda
Herkesin yeri var yurdu var evi varHeee işlerii yok evlerinde demiii sendehaklusuuunnnn
Eee de yaniii bukadar gelmek olurmuu coronaaa varr coronaaaaaaaaaHerkesin yeri var yurdu var evi var
Korona ne ki kız biz bilmiyoruz onu aaaaaaaaaaEee de yaniii bukadar gelmek olurmuu coronaaa varr coronaaaaaaaaa
Hahahaha herhaldee canooo terbiyesuzzlerrrr mahvettiler rbenimm kuzuşumuuKorona ne ki kız biz bilmiyoruz onu aaaaaaaaaabize uğramaz sanıyorlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?