- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Günaydın kelebiş bugün daha iyi misin ben daha iyiyim düşüşlerden sonra,Günaydın canım
Hay Allah neyse hayırlısı rabbim kalbinizden geçeni sağlık li bir şekilde versinMaaleseff olmadı açmadı nubununu inatçı çıktı
Napim kız nick konusunda hafızam zayıfAşk olsun
Valla senin kıymetini bilememisim bir sen hayırlı çıktınHafızam kuvvetlidir canım hatırlamammı
Dutum ne kadar içten dua ettiyseGünaydın kelebiş bugün daha iyi misin ben daha iyiyim düşüşlerden sonra,
hayırlı haberlerle gel canım
Günaydın kelebiş bugün daha iyi misin ben daha iyiyim düşüşlerden sonra,
temiz kalpli işteDutum ne kadar içten dua ettiyseaman maşallah maşallah düşsün düşsün çıkmasın
Bide pazara markete yansıyamadan geri çıkarmışcanım bir nebze olsa da rahatladım inşaAllah şu inişler marketlere pazarlara da yansır.
Çokta güvenemiyorum bir taraftanda bunun ani inmesi gibi çıkması olmasın
Amin inşallahYaahayırlı müjdelere vesile olsun inşallah canım benim Rabbim kolaylaştırsın
İnşallah inşallahhayırlı haberlerle gel canım
Ayyy Kızzz kalbi temiz demekki kızcağızınnnDutum ne kadar içten dua ettiyseaman maşallah maşallah düşsün düşsün çıkmasın
Aynen kuzum sanki kandırmaca gibi geliyocanım bir nebze olsa da rahatladım inşaAllah şu inişler marketlere pazarlara da yansır.
Çokta güvenemiyorum bir taraftanda bunun ani inmesi gibi çıkması olmasın
Yeni başlangıç mı kuzum. Yani opu falan olmadı dimi daha. Bizi de haberdar etAmin inşallahAllah razı olsun
Benim bu 4. Denemem olucak. Ama 2. Kez sıfırdan baslıyorum embriyom kalmadıgı için basladım coktan yani bu son kontrol sanrıım yarın opu olurYeni başlangıç mı kuzum. Yani opu falan olmadı dimi daha. Bizi de haberdar etbir de ilaçlar yok piyasada belki duymuşsundur. Bizim topikte kızlar estrofemi falan zor buluyor. İnşaAllah kolayca bulabilirsin
aynen işte bende sevinemiyorum açıkçası sanki arkadan daha beteri gelecek gibi geliyorAynen kuzum sanki kandırmaca gibi geliyo
Bian pat diye düşüşde çıkışta normal değil
Allah sonumuzu hayretsin
sorma sorma indirim beklerken bindirim yaşamayalımBide pazara markete yansıyamadan geri çıkarmışneyse açmayım ağzımı
Rabbim gönlündekini versinde inşallah arka arkaya 4 tane kızlı oğlanlı doğur amiinAyyy Kızzz kalbi temiz demekki kızcağızınnn
D u t kız duttr bana da dua et Bi de çatır çatır ikişer üçer doğurayımm ayyy
Aynen kuzum sanki kandırmaca gibi geliyo
Bian pat diye düşüşde çıkışta normal değil
Allah sonumuzu hayretsin
Yaa yarın opu mu varBenim bu 4. Denemem olucak. Ama 2. Kez sıfırdan baslıyorum embriyom kalmadıgı için basladım coktan yani bu son kontrol sanrıım yarın opu olur
Ya bende ilk denememde kolaylıkla iğneleri bulurken bunda biraz zorlandım. Ama sebebi talep yoğunlugu kesinlikle ben 4 senedir bu işin içindeyim hiç bukadar kalabalk görmemiştim merkezi
Bindirdiler zaten daha fazlasını taşıyacak güç kalmadı millettesorma sorma indirim beklerken bindirim yaşamayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?