Dutum ne kadar içten dua ettiyseaman maşallah maşallah düşsün düşsün çıkmasın
Ayyy Kızzz kalbi temiz demekki kızcağızınnn
D u t kız duttr bana da dua et Bi de çatır çatır ikişer üçer doğurayımm ayyy
canım bir nebze olsa da rahatladım inşaAllah şu inişler marketlere pazarlara da yansır.
Çokta güvenemiyorum bir taraftanda bunun ani inmesi gibi çıkması olmasın
Aynen kuzum sanki kandırmaca gibi geliyo
Bian pat diye düşüşde çıkışta normal değil
Allah sonumuzu hayretsin

Yeni başlangıç mı kuzum. Yani opu falan olmadı dimi daha. Bizi de haberdar et bir de ilaçlar yok piyasada belki duymuşsundur. Bizim topikte kızlar estrofemi falan zor buluyor. İnşaAllah kolayca bulabilirsin
Benim bu 4. Denemem olucak. Ama 2. Kez sıfırdan baslıyorum embriyom kalmadıgı için basladım coktan yani bu son kontrol sanrıım yarın opu olur
Ya bende ilk denememde kolaylıkla iğneleri bulurken bunda biraz zorlandım. Ama sebebi talep yoğunlugu kesinlikle ben 4 senedir bu işin içindeyim hiç bukadar kalabalk görmemiştim merkezi

Rabbim gönlündekini versinde inşallah arka arkaya 4 tane kızlı oğlanlı doğur amiin

Yaa yarın opu mu var hadi bakalım inşallah kaliteli kaliteli embriyolara ve sonrasında sağ salim kucağına alacağın hayırlı evlatlara vesile olsun inşallah canım
Yazın da kalabalıktı ama şimdi dolar falan artınca yurt dışından mı gelip yaptırıyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…