- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Oooohhh gel keyfim gelHaydi gelin güzel hatunlar
Oooohhh gel keyfim gel
Noooo nooo sarhoş edici şeyler olmaz çay ver bağaaa
Gelll bugün dışardan kaçak çay aldık onu deniyoruz güzelmiş sende deneNoooo nooo sarhoş edici şeyler olmaz çay ver bağaaa
Oooffff harikaa fatmoooooHaydi gelin güzel hatunlar
Gel bize napiiimmAmaaa amaaaaaaaa
Hahahahahaah okadar zengin olsam helikopteri ayarlamıştım emiii anamm ilkkez busene burda kar yok ben hala şoktayımmm yaaa ilk buraya yağardı sonra istanbula giderdiiGel bize napiiimm
Gelir anamm gelir orayada gelir kış daha yeni başladı 🌨❄🌨Hahahahahaah okadar zengin olsam helikopteri ayarlamıştım emiii anamm ilkkez busene burda kar yok ben hala şoktayımmm yaaa ilk buraya yağardı sonra istanbula giderdii
Gel pambuğuuummOooffff harikaa fatmooooo
Ahahaha kacak acı oluyor ama açık olarak içerim çay olsun yeter kiGelll bugün dışardan kaçak çay aldık onu deniyoruz güzelmiş sende dene
Benim pamuşum napıyormuş acabaOooffff harikaa fatmooooo
EvvveeettttGelir anamm gelir orayada gelir kış daha yeni başladı 🌨❄🌨
Afiyetler olsun canım benimmGel pambuğuuumm
Sende bana vermiyinnnnn hep başkalarını arıyiiiiiiii gözleruuuunnnAhahaha kacak acı oluyor ama açık olarak içerim çay olsun yeter ki
Benim pamuşum napıyormuş acaba
hiç bana pas vermiyi
Aşk olsun ben seni çok seviyorum ama o nasıl sözSende bana vermiyinnnnn hep başkalarını arıyiiiiiiii gözleruuuunnn
Tek kaçak değil Çaykurla karıştırdık enfes oldu sana da öyle katarımAhahaha kacak acı oluyor ama açık olarak içerim çay olsun yeter ki
Benim pamuşum napıyormuş acaba
hiç bana pas vermiyi
Gellll gellll sarullallluummmmAşk olsun ben seni çok seviyorum ama o nasıl söz
Anlaştık bebekTek kaçak değil Çaykurla karıştırdık enfes oldu sana da öyle katarım
Gellll gellll sarullallluummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?