Te artık buradayım bıktırcam siziAminnnnn balım benim sensizlik kötü
Pamuğum benim...kaçırdım seni buraya...
Tekrar tekrar rörraydiiiiiin kuzukaramel Latte bebeklinick bir mucizee Madammor Elhan ASSOSyal D u t BlueBerry4268 Wilma11 mavikelebek34
Röööörrrrraaaayyyyydddddduuuuuuunnmmmmm
Vallaahhhaaa glemezsenizz ben birazdna kaçarrr
Hello bebekkaramel Latte bebeklinick bir mucizee Madammor Elhan ASSOSyal D u t BlueBerry4268 Wilma11 mavikelebek34
Vallaahhhaaa glemezsenizz ben birazdan kaçarrr
Yaaaa bence iyi ettin abla lafa tutuldum orda alakasız oluyo simdide diyip düşündüm hep orda diyet yapmıyorum birşey etmiyorum bilemedim bianPamuğum benim...kaçırdım seni buraya...
Bebek alışverişini duyunca bir heyecan bastı ...bizim diyet grubunda tuttum kendimi
Ohhhh rahat rahat sevineyim dutumun evinde
Bebekkkk napiiyiinnnnHello bebek
Benimle saklambaç, ortada sıçan, körebe, kutu kutu pense oynamak istiyorsun biliyorum joouuuummmmBebekkkk napiiyiinnnnsen gelince dilimi çıkarasım geleyyyy
Amaaa amaa böyle deyince hepten oynayasım celduuu pacikonn anasının belini ağrıtiyyyyBenimle saklambaç, ortada sıçan, körebe, kutu kutu pense oynamak istiyorsun biliyorum joouuuummmmpaciko mutlu mu
Sen gittiğin her yere neşe saçiyorsun kimse şikayet etmez de ...yine de en güzel mekan burası bence deYaaaa bence iyi ettin abla lafa tutuldum orda alakasız oluyo simdide diyip düşündüm hep orda diyet yapmıyorum birşey etmiyorum bilemedim bian
Oooyyyyyy incesine kadar paylaşırımm ablamm senleee ayıpsunnnn
Yerimmm seniii yerrr yerrrrr mıncurlaruuummmmmSen gittiğin her yere neşe saçiyorsun kimse şikayet etmez de ...yine de en güzel mekan burası bence de
Kız işim var bitirirp gelemkaramel Latte bebeklinick bir mucizee Madammor Elhan ASSOSyal D u t BlueBerry4268 Wilma11 mavikelebek34
Fatmazell
Hahahahaha bende kahvaltıya gideemmm artık ne zaman gelirim bilmemm yanlarında kp bi gitsin evde işim rahatKız işim var bitirirp gelem
Vardın mı kv cin yanınakaramel Latte bebeklinick bir mucizee Madammor Elhan ASSOSyal D u t BlueBerry4268 Wilma11 mavikelebek34
Fatmazell
Günaydın kuzumkaramel Latte bebeklinick bir mucizee Madammor Elhan ASSOSyal D u t BlueBerry4268 Wilma11 mavikelebek34
Fatmazell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?