- 18 Kasım 2020
- 20.840
- 50.162
- 548
Çok şükür kurabiyem çok şükür gelmil@Hogwartss perimmmm gelmişşşşşşşşş
Heyoo duydunuz mu kızlar
@ASSOSyalMinnosprenses @coconatt D u t @MssPARE
Haha gelir gelmez bide dayak atıyor kızaAşkım balım periö gelmiş oleyyyyyyyyh
NErdesin kız sesin soluğun cikmiyoGünaydın
Balım hoş geldinAy eline sağlık kurabiyemm 2 saattir burayı arıyordum
Heyoooo ben geldim hepiniz iyisiniz umarım sizleri çok özledimm hepinizi
Kaynanamdaydım yeni geldim eveNErdesin kız sesin soluğun cikmiyo
Bende yarın gidiyom gülümKaynanamdaydım yeni geldim eve
Aboouv koley geçeBende yarın gidiyom gülüm
Nerdeydi bu kadar garibim kaybolmasın diye vurduöHaha gelir gelmez bide dayak atıyor kıza
Hee anladiiimmm beybiHahahah yok kızz evle uğraştım mutfağı hallettimm şimdi bavul işim bitti hattaa kıyafetleri ayarlıyordum iki dk bakıyimm dedim duşa gireceğudum12buçukta çıkıcaz gece yola
Daha buralardayımm pampaaaaHee anladiiimmm beybiGece yolculuk var bende seni gitti sandim göremeyince
Amin gülüm Allah kolaylık versinAboouv koley geçe
Dikkatli gidinDaha buralardayımm pampaaaa
Tamam güzelluğummDikkatli gidinHayirli yolculuklar
Hastasın heraldee pek okuyamadim yazilari da geçmiş olsunCanimm
Güzelce uzandım yatağıma
Örtünün altına girsim yatıyorum sabah sekiZde uyandım biraz uzanasim var .uyku değil de
Sen napiyosun
Yemişsindir bile ablamMerhaba mavişim.
Yimek yapıyorum. Hafta sonu evde olmanın keyfini yaşıyorum tatlım.Sen napiyon
Yok kız intrnetten buldum hosuma gittiçalışıyorum tatlı kıs sen nörüyonprofildeki kedişler senin mi
canım benimTuvalrti temizledimm kuzum mutfağı süpürüo sildim camaşırlar katlama kaldı aksama ben kendime hazırlıkk duş falan
Valla bir gireyim yazayım dedim tam elim boşaldı geri kapı çaldıYeni dışardan geldik biraz belimi dinlendirip yemek yiyeceğiz kuzucum sen nasılsın napıyorsun
Vallahi şu an radyomu açtim radyo 7 dinliyorumEşimle dışarıdayız canım sen ne yapıyorsun
Harika yapıyorsun kuzum radyo 7 candır bende hep telefonuma indirmişim uygulamasını dinlerim hepHastasın heraldee pek okuyamadim yazilari da geçmiş olsuncanım ben geri gelene kadar sen gitmissin ama Garip ne yapsın misafor ağırlar
Yemişsindir bile ablamafiyet olsun dinlen güzelce
Yok kız intrnetten buldum hosuma gitti
canım benimfazlada yorma kendini yavas yavaş hallet işlerini
Valla bir gireyim yazayım dedim tam elim boşaldı geri kapı çaldıIyiyim diyelim iyi olalım pozitif olmak lazım
Vallahi şu an radyomu açtim radyo 7 dinliyorumiyi ve bol gezmeler canımmm
Buda dinledigim türkü
hepinize armağan olsun
Aynen valla bende hep dinlerim huzur veriyor dinlerken bana hepHarika yapıyorsun kuzum radyo 7 candır bende hep telefonuma indirmişim uygulamasını dinlerim hep
Sana iyi dinlemeler tatlıım ben yatıyorum artık hayırlı geceler kuzucumAynen valla bende hep dinlerim huzur veriyor dinlerken bana hepbi
Iyi uykular canımSana iyi dinlemeler tatlıım ben yatıyorum artık hayırlı geceler kuzucum
Kv ye geldim kuzum şimdi bende haydii iyi gecelerrHastasın heraldee pek okuyamadim yazilari da geçmiş olsuncanım ben geri gelene kadar sen gitmissin ama Garip ne yapsın misafor ağırlar
Yemişsindir bile ablamafiyet olsun dinlen güzelce
Yok kız intrnetten buldum hosuma gitti
canım benimfazlada yorma kendini yavas yavaş hallet işlerini
Valla bir gireyim yazayım dedim tam elim boşaldı geri kapı çaldıIyiyim diyelim iyi olalım pozitif olmak lazım
Vallahi şu an radyomu açtim radyo 7 dinliyorumiyi ve bol gezmeler canımmm
Buda dinledigim türkü
hepinize armağan olsun
Gel bende seni döveyimNerdeydi bu kadar garibim kaybolmasın diye vurduö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?