Günaydın benim güzell minnoşlarımbenimki

Ooooo iyi yapıyon vallahaa
Valla yapacak bişey yok ben sezeryan oldum bı yemeğimi yapmadı o halimle kalktım ben yaptım annem bı gün gelmedi aç kalacaktık annem olmazsa yemek yapan yok ev temizliğini şunu bunu demiyorum zaten güzelim pembis halimin üzerine çamaşır suyu dökerek yıkamış benden habersiz halinin ağzı gözü bı yere kaydı

Ooff bugün modum asiri düsük Sendromum neyim yok benim Ama baş agrisi ve bulundugum yerden bıkkınlık hissi benim modumu sifirr sifirr yapti
Aaaaa guzzzuuuummmm noldi sağaaa hadii ben kvdeyimm patlamak üzereyimde sen neyin var

Aayyyyy demee bunasıl kv ya ozaman bırak boşverrr kıymet bilmeyene değer vermicen

Oofffff allah yardımcın olsun tabii kuzumm yaa geçmiyo bitmiyoo zamann zaten ya
Amin canim amin Rabbim herkesin sıkıntısına derdine derman versin
Yarin kontrole gidicem modum öyle düsük ki gram heyecan kalmadi halbuki gün sayiyordum son 1haftadir

Reactions: Jou
Amin canim amin Rabbim herkesin sıkıntısına derdine derman versin
Yarin kontrole gidicem modum öyle düsük ki gram heyecan kalmadi halbuki gün sayiyordum son 1haftadir
Bosverr yaa bebeğini düşün bakk negüzel doktor kontrolün varr ben 1 ay geçsin diye ora bura gidiyom

Bosverr yaa bebeğini düşün bakk negüzel doktor kontrolün varr ben 1 ay geçsin diye ora bura gidiyom
Sagol kuzum yarin gecmis olur zaten bu halim. Her zaman olmaz elbette Bakalim yarin neler dicek doktorcuumm Hadi seninde az kaldi sayilir

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…