Ben varığğğmmmKimselerrr yooohhhhmmuuuuuuuyyy
Sende olmasannnBen varığğğmmm
Ooff bugün modum asiri düsükSende olmasannn
Bugün herkesin pazartesi sendromu herhalde
Günaydın benim güzell minnoşlarımbenimki
Valla yapacak bişey yok ben sezeryan oldum bı yemeğimi yapmadı o halimle kalktım ben yaptım annem bı gün gelmedi aç kalacaktık annem olmazsa yemek yapan yok ev temizliğini şunu bunu demiyorum zaten güzelim pembis halimin üzerine çamaşır suyu dökerek yıkamış benden habersiz halinin ağzı gözü bı yere kaydıOoooo iyi yapıyon vallahaa
Aaaaa guzzzuuuummmm noldi sağaaa hadii ben kvdeyimm patlamak üzereyimde sen neyin varOoff bugün modum asiri düsükSendromum neyim yok benim Ama baş agrisi ve bulundugum yerden bıkkınlık hissi benim modumu sifirr sifirr yapti
Bugunun enerjisi düşük bende mal gibiyimOoff bugün modum asiri düsükSendromum neyim yok benim Ama baş agrisi ve bulundugum yerden bıkkınlık hissi benim modumu sifirr sifirr yapti
Aayyyyy demee bunasıl kv yaValla yapacak bişey yok ben sezeryan oldum bı yemeğimi yapmadı o halimle kalktım ben yaptım annem bı gün gelmedi aç kalacaktık annem olmazsa yemek yapan yok ev temizliğini şunu bunu demiyorum zaten güzelim pembis halimin üzerine çamaşır suyu dökerek yıkamış benden habersiz halinin ağzı gözü bı yere kaydı
Bildiğin seyler iste kuzum bi an önce gitmek istiyoruz buradanAaaaa guzzzuuuummmm noldi sağaaa hadii ben kvdeyimm patlamak üzereyimde sen neyin var
Oofffff allah yardımcın olsun tabii kuzumm yaa geçmiyo bitmiyoo zamann zaten yaBildiğin seyler iste kuzum bi an önce gitmek istiyoruz buradanBazen yoğun bi bıkkınlık hissi geliyor ne yapsam gecmiyor
Ben olmim haSende olmasannn
Bugün herkesin pazartesi sendromu herhalde
Aslında günün suçu yok canim. Hal bilmez insanlar modumu düsürüyor benim her zaman olmasada bugün böyleyimBugunun enerjisi düşük bende mal gibiyim
Amin canim amin Rabbim herkesin sıkıntısına derdine derman versinOofffff allah yardımcın olsun tabii kuzumm yaa geçmiyo bitmiyoo zamann zaten ya
Lqaa manyah karı sende olmasan kim göreceğidi msjımıBen olmim ha
Arkama bakmadan çıkar giderim hayatından ulan
Bosverr yaa bebeğini düşün bakk negüzel doktor kontrolün varr ben 1 ay geçsin diye ora bura gidiyomAmin canim amin Rabbim herkesin sıkıntısına derdine derman versin
Yarin kontrole gidicem modum öyle düsük ki gram heyecan kalmadi halbuki gün sayiyordum son 1haftadir
Sagol kuzum yarin gecmis olur zaten bu halim. Her zaman olmaz elbetteBosverr yaa bebeğini düşün bakk negüzel doktor kontrolün varr ben 1 ay geçsin diye ora bura gidiyom
Azmıı öffff nerde o azkalması yavvvSagol kuzum yarin gecmis olur zaten bu halim. Her zaman olmaz elbetteBakalim yarin neler dicek doktorcuumm Hadi seninde az kaldi sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?