- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Koyktun muuuuuuuuğğğYaf bu ne uyanamayanları uyandırmak için miçok tırsıyorum
O zaman sıkıntı yoktur alırsın tekrarzaten iznimin son bir haftası bitti iznim yani yaziyi gönderdik iptal ettiremem 2020nin iznini kullandım kullanmasam yanacakti o ayrı konu bir ay çalışıp bir daha izin isticem mecburbu seferde 2021inden 20 gun izin alcam mecbur çok iznim var tatlim yani onda sikinti yok
Ooooo iyi yapıyon vallahaaValla bende artık bıraktım iş güç yemek olayını hoş şimdiye kadar işine gücüne elimi vurmadım vurmam kendi evimin işine zor yetisiyorum bı de onunkini yapamam valla otursun yapsın hiç bişey yapmiyosa kadın tutsun bacım gittiğimde bı yemek yaparım başka da yok çünkü kendine bırakırsak sabah kahvaltisini öğlen öğle yemeğini akşam akşam yemegini de gece yarısı yeriz
Günayduunn minikiimmmmmGünaydın
NabersinGünayduunn minikiimmmmm
Guzel oldguumu da nerden cikardunIyilikk guzelluğumm sen
Aaaaa bütünn kızlarr kadınlarrr herzamann güzeldiirrrr sen apayrı güzelsindirr herkes ayrı güzelllGuzel oldguumu da nerden cikarduniyi bende kizla koca uyuyor bende kk keyfi
Canım cocomm hoşbuldum şükür kavuştuk
kız rüyamda kedi gördüm hayır olsun dedim kalkınca ben ve kedi yan yana bile düşünülemezken aynı odada uyumuşuz
HoşbeşgeldinizCanım cocomm hoşbuldum şükür kavuştuk
Hahahahaha bu iyiydiii yaaaa uyandığında düşünmüssündür kedi var mı yanımdaakız rüyamda kedi gördüm hayır olsun dedim kalkınca ben ve kedi yan yana bile düşünülemezken aynı odada uyumuşuz
Ahahaa yaa kendi resmimi kaybettim ne koyayım ne koyayım buda tatlı oldu yeni bir eesim bulana kadar benimle bu
kız aynı odada kalmışız saklanmış bir yere kedicik ben çok tabiHahahahaha bu iyiydiii yaaaa uyandığında düşünmüssündür kedi var mı yanımdaa
Hoşbuldum sizde hoşgeldiniz ben yoktum tanışamadık sanırımHoşbeşgeldiniz
Hahahahahaha yatağın altına baktınmı bari yavvvkız aynı odada kalmışız saklanmış bir yere kedicik ben çok tabi
Hahahahah tamamdırrrr melek koyAhahaa yaa kendi resmimi kaybettim ne koyayım ne koyayım buda tatlı oldu yeni bir eesim bulana kadar benimle bu
haha olacağını bilsem bakarımda imkansız yani köy olsa ne yatapın altı evi talan ederim var mı diyeHahahahahaha yatağın altına baktınmı bari yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?