Napiyin güzellukkkkkGünaydın güzellikler
Nabiyim guzuumm erkenden kalktim icim heyecanliNapiyin güzellukkkkk
Bende hala yataktayım canooNabiyim guzuumm erkenden kalktim icim heyecanliSen napiyon
Bol giysen canim olmuyo mu. İlk benimde öyleydi biliyon mu. Oglumda sutyen takamadim ama bu rahatsiz etmiyo bunda rahat o yönden.Bende hala yataktayım canoo
Akşmaa kadar sütyenle durmakk canım çıkıyo rahat bırakamıyorum gögüslerimiiçim iyice sıkılmaya başladı artık
Bol neyim var pek rahat olamıyorum bol giyincede öyle çok şey almadım ama bol giysemde gögüs uçlarım zaten maşaallahhh emzik gibiiBol giysen canim olmuyo mu. İlk benimde öyleydi biliyon mu. Oglumda sutyen takamadim ama bu rahatsiz etmiyo bunda rahat o yönden.
Haklisin canim durulmuyo baska yerde öyle aahh evim evim güzel evim dememisler bosunaBol neyim var pek rahat olamıyorum bol giyincede öyle çok şey almadım ama bol giysemde gögüs uçlarım zaten maşaallahhh emzik gibii
Vallaha deme öyle ozledum evimi ama annemde rahatımm kardeşim hep odasında zaten orda rahat ediyorummHaklisin canim durulmuyo baska yerde öyle aahh evim evim güzel evim dememisler bosuna
Annene ne zaman gidicen kuzuuVallaha deme öyle ozledum evimi ama annemde rahatımm kardeşim hep odasında zaten orda rahat ediyorumm
Cumartesii aşkomAnnene ne zaman gidicen kuzuu
Evvvettt yazmasamda devamında o vardı anladın beni pamuşşşşşMemeleree özgürlüükkkkkk
Az kaldi bebeemm sık dişiniCumartesii aşkom
Hahahahaha onu sallarsann direk gelurr aklumaaEvvvettt yazmasamda devamında o vardı anladın beni pamuşşşşş
Nasılsın iki gözümün çiçeee
Hahahahah ozaman baya zaman geçerrr hoopp doktoraaaAz kaldi bebeemm sık dişini
Aklunu seveeyimmmmHahahahaha onu sallarsann direk gelurr aklumaa
Iyiyimm kuzuş birazdan kalkcam yataktan üstünü çıkartt sütyeni giy tekrar üstünü giy eşomafmanı giy offff vallahaa eziyet kv evinde kp kaynım çoğu evde sütyen zaten benim hepten canımı sıktı
Hemde ne rahatlık annemde rahatım kardeşim pek çıkmaz odadan oyüzden orda rahatım tabiiAklunu seveeyimmmm
Off kalabalığı hiç sevmem
Bi an önce evine dönerdde rahatlarsın umarım
Ne zaman gitcen annişineHemde ne rahatlık annemde rahatım kardeşim pek çıkmaz odadan oyüzden orda rahatım tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?