Bende hala yataktayım canoo
Akşmaa kadar sütyenle durmakk canım çıkıyo rahat bırakamıyorum gögüslerimi içim iyice sıkılmaya başladı artık
Bol giysen canim olmuyo mu. İlk benimde öyleydi biliyon mu. Oglumda sutyen takamadim ama bu rahatsiz etmiyo bunda rahat o yönden.

Reactions: Jou
Bol giysen canim olmuyo mu. İlk benimde öyleydi biliyon mu. Oglumda sutyen takamadim ama bu rahatsiz etmiyo bunda rahat o yönden.
Bol neyim var pek rahat olamıyorum bol giyincede öyle çok şey almadım ama bol giysemde gögüs uçlarım zaten maşaallahhh emzik gibii

Bol neyim var pek rahat olamıyorum bol giyincede öyle çok şey almadım ama bol giysemde gögüs uçlarım zaten maşaallahhh emzik gibii
Haklisin canim durulmuyo baska yerde öyle aahh evim evim güzel evim dememisler bosuna

Evvvettt yazmasamda devamında o vardı anladın beni pamuşşşşş
Nasılsın iki gözümün çiçeee
Hahahahaha onu sallarsann direk gelurr aklumaa
Iyiyimm kuzuş birazdan kalkcam yataktan üstünü çıkartt sütyeni giy tekrar üstünü giy eşomafmanı giy offff vallahaa eziyet kv evinde kp kaynım çoğu evde sütyen zaten benim hepten canımı sıktı

Aklunu seveeyimmmm

Off kalabalığı hiç sevmem
Bi an önce evine dönerdde rahatlarsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…