Kızzzzzzz hele kaldirrrGencler toplanın bı size bişey gösterecemEki Görüntüle 2977923
onu bilmiyorum tabiAmaaannn belkiii şans yaşın olcakk ne biliyonnnn
Evet kuzum ya kipir kipirdi zaten cikolata yiyerek gittim rahat görünsün diyeOooyyyyy hareketlimiydi çookk
Allahh öyle bi şans getiricekki kuzumm senin bile böyle ağzun açık kalacakkk belki seçicisinn hanii bi onu bırakalummmonu bilmiyorum tabi
Allah razi olsun canim insallahYaaaa
Sağlıkla kucakla inşallah
Oohhhh maşaallahh meryemimee yaaaaEvet kuzum ya kipir kipirdi zaten cikolata yiyerek gittim rahat görünsün diye
25ten sonra daha seçici olunuyormuş yaAllahh öe bi şans getiricekki kuzumm senin bile böyle ağzun açık kalacakkk belki seçicisinn hanii bi onu bırakalummm
Belkide ben 24 yaşımda evlendiğime göree işler değiştiii25ten sonra daha seçici olunuyormuş yaaslında seçici de değilimdir
Yav bırak şimdiki aklım olsa 35 imde evlenirdim25ten sonra daha seçici olunuyormuş yaaslında seçici de değilimdir
kız sus zaten 30 uma ne kaldı 30 olunca da 35 e ne kaldı derim artıkYav bırak şimdiki aklım olsa 35 imde evlenirdim
Tam da bu sebeptenkız sus zaten 30 uma ne kaldı 30 olunca da 35 e ne kaldı derim artık
sabır kalmıyor şekerim insanlara tahammülüm kalmadı şu yaşımda
Kaynanaya sabır görümceye sabır eltiye sabır kocaya sabır çocuğa sabırkız sus zaten 30 uma ne kaldı 30 olunca da 35 e ne kaldı derim artık
sabır kalmıyor şekerim insanlara tahammülüm kalmadı şu yaşımda
Kaldirdim zaten ama bende hikayeler bitmez ben kadın doğum doktoruyla birlikte çalıştım 6 yıl Allah'ım ne hikayeler var bir duysanız gülmekten olursunuzKaldır bunubanlanırsın yasak
gidişat o zatenTam da bu sebeptenhayatını yaşa evlenip napacan
Aynı kaynanamYa durmuyor ki yerinde
A aa geldin mi senGogsum anlayamadım biran diyorum gogsu ney demek
Nickoooo nasılsınn
Pişt kilo almaya basladin mi bakimOohhhh maşaallahh meryemimee yaaaa
Geldim canım çok şükür özledim hepiniziA aa geldin mi sen
Şükür kavusturanaçok eksiktin
İyiyim benyaşlanıyorum yavaştan, sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?