- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Hep iyi olİyiyim balım keyifler tıkır şu sıralar çok şükür
Sende durumlar nasıl, herşey güzel mi bir gelişme var mı?
Balım mısın sencanım mısın sen
Yaaaa çokzelllEvet canım evlenince ev hanımı oldumarada çok çalışasım geliyor ama böyle de güzel geliyor ya ben biraz ev insanıyım
YaaaaaaaGencler toplanın bı size bişey gösterecem
Ben neden görmedim neydi ooooKaldır bunubanlanırsın yasak
Evlen kız bakma sen bunlara evlilik güzel şey başbaşa dizdize bazen kedi köpek gibi bazen başka şeyler ihihiihihikız sus zaten 30 uma ne kaldı 30 olunca da 35 e ne kaldı derim artık
sabır kalmıyor şekerim insanlara tahammülüm kalmadı şu yaşımda
İçine saromsak sokan kadını görmüşYaaaa çokzelllben de evcimenimdir insancıl değilimdir fazla evdeyken çalışmak istiyordum çalışıyorum evde kalmak istiyorum bıktım çalışmaktan
Doğurabilseydim
Yaaaaaaa
Ben neden görmedim neydi oooo
Evlen kız bakma sen bunlara evlilik güzel şey başbaşa dizdize bazen kedi köpek gibi bazen başka şeyler ihihiihihievlen sen evlen
Bende çalışırken evde olmayı istiyordum hep 2 yılı geçti evdeyim çok nadir demişimdir çalışsam diye ama anlık gelip geçiyorYaaaa çokzelllben de evcimenimdir insancıl değilimdir fazla evdeyken çalışmak istiyordum çalışıyorum evde kalmak istiyorum bıktım çalışmaktan
Doğurabilseydim
Yaaaaaaa
Evlen kız bakma sen bunlara evlilik güzel şey başbaşa dizdize bazen kedi köpek gibi bazen başka şeyler ihihiihihievlen sen evlen
Hahahah yoooooo aynıyımmm pek baktığım yok evde enson 75 tim belki almışım.buralarda bi kiloPişt kilo almaya basladin mi bakim
İçine saromsak sokan kadını görmüş
Ayyyy inşallah yaaa inşallahBende çalışırken evde olmayı istiyordum hep 2 yılı geçti evdeyim çok nadir demişimdir çalışsam diye ama anlık gelip geçiyor
İnşallah yakın vakiitte 24 saat annelik mesaisine başlayalım
Allah razı olsun canım benim, inşallah hep birlikte iyi olalımHep iyi olaynı kuzum Bi gelişme yok gala
Balım mısın sen
Yaaaa çokzelllben de evcimenimdir insancıl değilimdir fazla evdeyken çalışmak istiyordum çalışıyorum evde kalmak istiyorum bıktım çalışmaktan
Doğurabilseydim
Yaaaaaaa
Evlenmelisin kesinliklekız sus zaten 30 uma ne kaldı 30 olunca da 35 e ne kaldı derim artık
sabır kalmıyor şekerim insanlara tahammülüm kalmadı şu yaşımda
Noldu maveraya
Nasip canım birini bulursam evlenirimEvlenmelisin kesinlikle
Hahahahakızz hergün misafirlerii hep var bugün pek gelmediii görünürdüüNoldu maveraya
Oooyyyy hele belli olsun alacemmm
Tabiki nasipNasip canım birini bulursam evlenirim
Laaa kız mı doguruyosun
Aile evleri öyle oluyor ya
Hahahahahah keşke belli olsa beee manyah karı 10 sefer diyorum 13 ocakta gidicemmLaaa kız mı doguruyosun
Heee ku,z oda kp kv evde büyükler olduğu için gidip geleni çokkAile evleri öyle oluyor ya
Hep misafir hep misafir
Allah'tan evlendim de, neredeyse kimseyi kabul etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?