- 12 Mart 2019
- 16.515
- 35.942
- 598
Bence en güzelii beeee nekadar idare okadar iyii bide biz daha dolar yükselmeden öyle bi almıştık indirim vardı şansımıza vallahaa 5 kiloda kv göndermişti bana bakmaya geldiği zamann 5 kilosu anca bittiiBemde de aşağı yukarı 15 kilo var 1 senelikyeöeklere çay kaşığıyla koyuyom
Yemeklere aroma versin yeterBence en güzelii beeee nekadar idare okadar iyii bide biz daha dolar yükselmeden öyle bi almıştık indirim vardı şansımıza vallahaa 5 kiloda kv göndermişti bana bakmaya geldiği zamann 5 kilosu anca bittiiben çok kullanıyorum ya yağ
Aynenn öyle vallahaa dutummYemeklere aroma versin yeter
ennnn birinli kankişim o benim kıskanmayın
Accıkta bizim olsun mu hııııLitfeeen
Afiyet olsun bal kuzummmKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t karamel Latte BlueBerry4268 Fatmazell bir mucizee @Elhan @ASSOSyal @kedilinick @madammor @ozo1907 @Migim cevizli tarcinli kek
@HeLLaa @Hogwartss @AselKassandra @twinky @NoskingMi-Ok Yun @Lavinia_84
Eki Görüntüle 2981204
Afiyet olsun kuzucumAfiyet olsun bal kuzummm
Ben de çay içtim
Varsa attt yoksammm dün bugünden attt resimm neolcekkkkAfiyet olsun bal kuzummm
Ben de çay içtim
Fincanlarını sevsinler
Yeterki fincan görsün şu geboşummVarsa attt yoksammm dün bugünden attt resimm neolcekkkk
Ben bir türlü çözemedim mavera bacıyı neden her gün misafirleri oluyor
Ben bir türlü çözemedim mavera bacıyı neden her gün misafirleri oluyorkocası yetherrr diye bağırmıyor mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?