- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Aynen yaa dur diyom durmuyo eve gelir gelmez hemn açtı söktü meraklı MelahatHahahahahahaha adam bizden meraklı çıktı benim kocimdee illede denerr uğraştırırr çok güzel sürprizz vallahii kuzuuugüle güle kullanınnn
Yaa hahahaha güzel taktikMisafir geldiğinde karnım ağrıyor diye tuvalete kaçardım ailemin evindeykenNe kendim çıkardım nede misafirler girebilirdi En son tuvalet yüzünden erken kalkarlardı Bir taşla çoklu kuş
@Mavera4268 çok bunaldıysan dene istersen bacım
Ahahaha o ney Kızzz çatlarım bana da de
Çok bahalıydı zamanında
Amoooonnn içmez miyiz hiç tadından yenmez
Heee o güzel köpüklü yapıyo ben de hep ona kitliyorum
Misafir geldiğinde karnım ağrıyor diye tuvalete kaçardım ailemin evindeykenNe kendim çıkardım nede misafirler girebilirdi En son tuvalet yüzünden erken kalkarlardı Bir taşla çoklu kuş
@Mavera4268 çok bunaldıysan dene istersen bacım
Sağolasın canmOhh hayırlı olsun
Güzel günler de kullan
Bırak adam hevesini alsın
Her zaman beklerim hiç çekinmem sende çekinmeAhahaha o ney Kızzz çatlarım bana da de
Çok bahalıydı zamanında
Amaaannn boşverrrrr yapsınn sen bilmiyomuş gibi çaajkkAhahaha o ney Kızzz çatlarım bana da de
Çok bahalıydı zamanında
Adama bak kendini düşünmüşte almışSağolasın canm
Bıraktım napim iki oynasın
Haftasonları ben çalışıyor olunca mecbur süpürge ona kalıyordu senden çok beni kurtaracak diyor ohh o süpürsün ben yatacam diyor
Yaaa bişi dicemm bu adam bana süpraayyzzz yapmış robot süpürgeyle kondisyon bisikleti almş
Önce bisikleti taktı bindi etti
yandın bundan sonra psikolojik baskı yapcam hergün Bi saat yapacaksın diyo
Onu bıraktı süpürgeye geçti Bi yerine su dolduruyor Bi yerini takıyor çıkarıyor kahretti beni
Bırak kuru Bi süpürsün nasıl Bi bakalm ıslatma diyorum olmaz ikisini de denicem diyor yanı hanım molla
Hahaahahaha amaaannn alsınnnn nede olsa paralar ondannnnnAynen yaa dur diyom durmuyo eve gelir gelmez hemn açtı söktü meraklı Melahat
Amin kuzum sağolasın sevindim akşam akşam
Diyorum kocacm battık mı bunlar son ganimet ler mi sus mucize sus orasını sorma diyo
Ayhhh ne çekinmesi aşk olsunHer zaman beklerim hiç çekinmem sende çekinme
İşte aradığım insanAyhhh ne çekinmesi aşk olsun
Oooo sende fena hainlik fena şeytaaaannnnnnnSıkıştığınız bir durum olursa sorun ha çekinmeyinBende hinlik çok
Sağolasın canm benimHayırlı olsuuunSüpürgeye aşık olacaksın şimdiden diyim
Ama diğeri 3 kullanım sonrası kapı arkası
Dayanaman gııızzz öderiz Allah n izniyleHahaahahaha amaaannn alsınnnn nede olsa paralar ondannnnn
Yerimmm seniii
Benimde göbüşüm çıktı baya bi tayt buldum şu fenomen şulemsi var bilirmisiniz onun markası olan tayttan karna baskı yapıyormuş ve iştah şu bu kesiliyormuş karın düzleşiyormuş falan onu alıcam bi deniyecemSağolasın canm beniminşallah memnun kalırız bankadan arkadaşı çok övmüş kullanışlı çok iyi diye ama
Kızzz diğeri de beni zayuflatsın şu göbeğimi bari alsınnnn
Dayanaman gııızzz öderiz Allah n izniylegeri şeyler de oluverse paraya çare bulunurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?