Ohh ne iyi bende kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içiyorum ağırdan ağırdan belki öğlene 3 cü dozumu burulmaya gidebilirim
Aaaa ne ilacı kuzuu
Vurul bitanem annemlerde yarın vurulcak üçüncüye
Sifa olsun inşaallahh

Ooo guzel vitaminler kuzumm
Inşaallahhh ya şimdide türkovac geliyo bidaha ki sefere bumu olcazzz yanii bezduk
Amaan ne bileyim kıızzz vala 2 gün kendime gelemiyom kolum acıyor ya benim canım pek tatlı

Reactions: Jou
Kol acısında boşverr biyerlerin ağrımassın cano bende iki kez vuruldum eylülde ❤
Yok kuzum kolum acıdı 2 doz da da 3 cü de nasıl olur bilmiyorum senin de açılmıştır o zaman 3 cü doz

Açılmış kuzum ama doktorun önerisi olmadan kafama göre hareket etmiyim dedimm eşim oldu 3 cüye
Hee henüz Doktoruna sormadın anladım cinsiyet öğrenmeye gittiğinde sorarsın artık

Öyle canım nasip
Siz kaç sene daha buralardasınız şimdi?
Burdan sonra özellikle gitmek istediğiniz bir yer var mı?
Neresi cikarsa mı yoksa
Kızz biz tayinci değiliz ki
Eşim fabrikada çalışıyor arçelik
O 12 seneden beri orda tek yaşadı ben evlendim onla peşune geldumm ordayız yani emekli olana kadar ama çok geliştii bizim tepe tarafları evler doldu bide karşımda ev yapıyolar manzaramı bozdular keratalarr
Cok güzel gelişiyor orası ya ben cok sevdim alıştım hatta

Hahahahahahah cok bekledimm tükürmek için
Kocim diyo manyahh karı cama tükürdün hepten
Ahahaha yaaa alemsin yaaaa manyahhh
Ya haklarını yiyemem Bi de Fatih abi var tek arkamda durandı iyi de maaş aldm izin de de sıkıntı yapmıuo sağolsun
Başka yer olsa bu kadar tolerans etmezdi tabi

Ahahaha yaaa alemsin yaaaa manyahhh
Ya haklarını yiyemem Bi de Fatih abi var tek arkamda durandı iyi de maaş aldm izin de de sıkıntı yapmıuo sağolsun
Başka yer olsa bu kadar tolerans etmezdi tabi
Oo o zaman iyi yaa kızzz
Hemde zır deliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…