- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Yaaaaa imrendim kalbine maşallah sanaMuradım sensin
Hayattaki herşeyi yaşadım istediğim herşey oldu çok şükürBen tamamım yiter Allah bereket versin Bundan sonra sevdiklerim için tüm isteklerim
Senide çok seviyomDüşün adını dahi bilmeden doğumumda Rabbim den istediğim biri senle ilgili diğeride evlatlarımın sağlığıydı Çok şükür onlar sağlıklı şimdi diğer dileğim olsun inşallah
Nicki değiştirdim sosyommWaaaaoooowwwwwww
Aynen kuzu yıkılmadık ayaktayız elhamdülillah
Olur birgün inşallah da ben de buralarda benimkilerde hiç durmuyo muhabbetleri yaparım inşallah
Siz tecrübeli analar olceniz ben çaylak çöbelekO zaman sana koçluk yapıcaz bizŞöyle yap daha kolay olur diye. Biz şuan deneme yamulma gidiyoruz Sana faydamız olsun inşallah Allahın izniyle
Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın hepimizi ne mutlu sizeO kalbinin güzelliğinin meyvelerini topluyorHiç tanımadığın birinden dua almak zor artık bu dünyada ama nasıl yapıyorsa bunu başarıyor bu kirazlı hatun
Doğum anımda aklıma gelecek kadar güzel kalbi var çünküm
Iştee bu yaaaa canını öpemm seninn benn oohhh beeAynen kuzu yıkılmadık ayaktayız elhamdülillah
Olur birgün inşallah da ben de buralarda benimkilerde hiç durmuyo muhabbetleri yaparım inşallah
Öppp beniiiiIştee bu yaaaa canını öpemm seninn benn oohhh bee
Ben hepinizi göynüme sokarım ki
Öppp beniiii
Hahahahaha sok emiiiBen hepinizi göynüme sokarım ki
Hahahahaha sok emiii
Yaaa yerimm amaa canımm benimm sende çok tatlusunnRabbim hep iyilerle karşılaştırsın hepimizi ne mutlu size
Kesinlikle tanımadığın insan bile ne kadar senin için güzel şeyler istiyor hele burda çok şahit oluyorsun Allah razı olsun hepsinden
Ben herkesle çok fazla tanıma fırsatım olmadı ama buradakileri çok seviyorum çok samimi cana yakın tatlılar
Sosyalim de gerçekten o kadar iyi niyetli güzel dilli ki uzaktan bile hoşuma gidiyordu burda konuşmak nasip oldu
Aminn canm pamuşumYaaa yerimm amaa canımm benimm sende çok tatlusunn
Allah sendende razı olsun❤
Kocayı uyuttum bende uyumam lazm sabak iş vaaaUyumadın hele kızz
Aaaaa ben izinlisin sandım kızz bukadar oturuncaa eee uyu kuzu delimisin nesunn heleee hadiii yarın konusuruzz gene boll bollKocayı uyuttum bende uyumam lazm sabak iş vaaa
Koca uyutmadı yaaaa offfAaaaa ben izinlisin sandım kızz bukadar oturuncaa eee uyu kuzu delimisin nesunn heleee hadiii yarın konusuruzz gene boll boll
Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın hepimizi ne mutlu size
Kesinlikle tanımadığın insan bile ne kadar senin için güzel şeyler istiyor hele burda çok şahit oluyorsun Allah razı olsun hepsinden
Ben herkesle çok fazla tanıma fırsatım olmadı ama buradakileri çok seviyorum çok samimi cana yakın tatlılar
Sosyalim de gerçekten o kadar iyi niyetli güzel dilli ki uzaktan bile hoşuma gidiyordu burda konuşmak nasip oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?