Yaaaaa imrendim kalbine maşallah sana
ASSOSyal im beni unuttu galibena ama olsundu

Aynen kuzu yıkılmadık ayaktayız elhamdülillah

Olur birgün inşallah da ben de buralarda benimkilerde hiç durmuyo muhabbetleri yaparım inşallah

O zaman sana koçluk yapıcaz biz Şöyle yap daha kolay olur diye. Biz şuan deneme yamulma gidiyoruz Sana faydamız olsun inşallah Allahın izniyle

O zaman sana koçluk yapıcaz biz Şöyle yap daha kolay olur diye. Biz şuan deneme yamulma gidiyoruz Sana faydamız olsun inşallah Allahın izniyle
Siz tecrübeli analar olceniz ben çaylak çöbelek
Alırım tiolarınjzj tabi

Yaaaaa imrendim kalbine maşallah sana
ASSOSyal im beni unuttu galibena ama olsundu

O kalbinin güzelliğinin meyvelerini topluyor Hiç tanımadığın birinden dua almak zor artık bu dünyada ama nasıl yapıyorsa bunu başarıyor bu kirazlı hatun
Doğum anımda aklıma gelecek kadar güzel kalbi var çünküm

Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın hepimizi ne mutlu size
Kesinlikle tanımadığın insan bile ne kadar senin için güzel şeyler istiyor hele burda çok şahit oluyorsun Allah razı olsun hepsinden
Ben herkesle çok fazla tanıma fırsatım olmadı ama buradakileri çok seviyorum çok samimi cana yakın tatlılar
Sosyalim de gerçekten o kadar iyi niyetli güzel dilli ki uzaktan bile hoşuma gidiyordu burda konuşmak nasip oldu

Yaaa yerimm amaa canımm benimm sende çok tatlusunn
Allah sendende razı olsun❤

Bak o yüzden güzel kalpli insanlar bir şekilde birbirini buluyor
Hepiniz çok tatlısınız Allahım her istediğinizi bekletmeden önünüze sunsun
Jou bu ara ismini değiştirdiği için kazana düştü sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…