- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Fox dizileri favorimHahahaha ben önce hiç kaybetmezdim yaa sonra sonra bıraktım
Çabucak geçsin inşallah boğaz iltihabı kötü oluyo yaBoğazım iltihaplanmışantibiyotik falan içincr burnum akmaya başladı
Fox aşmış zaten elkızı izlermisinFox dizileri favorim
Çabucak geçsin inşallah boğaz iltihabı kötü oluyo ya
Geçen gün maske sen misin diye bi program çıkarmışlar eşimle bakıyoruz ama nasıl korkunçlar hiç sevmedim o programıFox aşmış zaten elkızı izlermisin
Hadii yaaa ama çizgi filmler karakterler öyle diye ediyolardır hahaha ay manyah karıGeçen gün maske sen misin diye bi program çıkarmışlar eşimle bakıyoruz ama nasıl korkunçlar hiç sevmedim o programızaten rtükte inceleme başlatmış
Yok kızzz ne çizgi filmi karakteriiiHadii yaaa ama çizgi filmler karakterler öyle diye ediyolardır hahaha ay manyah karıkorkmuş bide
Gormuştümde çok bakmadımmYok kızzz ne çizgi filmi karakteriii
Gir bak hele çok ürkütücü yüzler vardı ce hiç eğlenceli bir program değildi
Aman iyi ki bakmamışsın gramcığım korkardıGormuştümde çok bakmadımm
Hahahaha ay bu dil beni çok güldürüyorr yaAman iyi ki bakmamışsın gramcığım korkardı
Hahahaha ay bu dil beni çok güldürüyorr ya
Hahahaha ayy allahımm ya millettin işi var bugünÇok fena sallanıyor evet
Sağol kuzumFox dizileri favorim
Çabucak geçsin inşallah boğaz iltihabı kötü oluyo ya
Herkesim işi gücü var işte biz gibi işsiz değilHahahaha ayy allahımm ya millettin işi var bugün
Hahahaha evettt otur akşama kadar emiiiHerkesim işi gücü var işte biz gibi işsiz değil
kahvalti yaptik canimhahah gülüşüne öleremm yaaa napiiinnn
Oturmayıp napıyım başka işim mi var örgü örmeyi becersem örgü örerimHahahaha evettt otur akşama kadar emiii
Denk gelirse izlerimFox aşmış zaten elkızı izlermisin
Koyktun muuuuuuuuğğğGeçen gün maske sen misin diye bi program çıkarmışlar eşimle bakıyoruz ama nasıl korkunçlar hiç sevmedim o programızaten rtükte inceleme başlatmış
Kız denize bakan yalıda yaşıyo mu sandin beniHani bugün o müthiş manzarandan foti gelmeyecek miii
İvitttDenk gelirse izlerim
Koyktun muuuuuuuuğğğ
Bizde yaptıkk canoommkahvalti yaptik canimSen napiiiiin
Hahahahaha tamam bekliyorumKız denize bakan yalıda yaşıyo mu sandin beniSadece deniz gören mahallem var kuzucumm Disari cikinca atarim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?