Yok kuzum sütün içine doluyo rahat oluyormuş yengem tavsiye etmiştim bilseydim sütyensiz olmadiğını almazdım tühh
Anladım hele dur bakalım doğum yaptıktan sonra belkide kullanırdın elin altında bulunsun iyi olur

Reactions: Jou

Eklentiler

• 16412881262131578277081990362743.webp
    39 KB · Görüntüleme: 24
  • 16412881396362153158360041296448.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 25
Amin kuzum amin bu büyük şeyleri aile büyükleri almaz mı sizin oralarda kızz
Biz istemedikk kuzum kendimiz bebek arabası yatak dolap flaan aldık kv zaten ağzını açmaz vermez istememde artıkk annem zaten bebege yorgan yastik bastanniye etti bebe yatagi aldi birsuru yeleklerde var daha napsın kadın ama kv bikere düşünüp hala birşey bile demedilerr bi de bizde almayalım yani bekleyelimm bilelim sizin ne alcağınızı amaann nese

Maşallah ne düşünceli anacuğunn ellerinden öperiim
Kvdeye pek bir şey diyemeyeceğiim sen boşver takma ona kendi ayıbı bir şeyin ucundan tutsa alsa sanki bi yerlerinden eksilir hee

Maşallah ne düşünceli anacuğunn ellerinden öperiim
Kvdeye pek bir şey diyemeyeceğiim sen boşver takma ona kendi ayıbı bir şeyin ucundan tutsa alsa sanki bi yerlerinden eksilir hee
Sormaa pek bi eksilirr amann istemezz bende birşey demiyorum lazım değill benim kafam rahat muhtaç değilizz

Sormaa pek bi eksilirr amann istemezz bende birşey demiyorum lazım değill benim kafam rahat muhtaç değilizz
Ohh ne iyi ediyorsun
Beşik nasıl bir şey düşünüyorsun pekii ?

Ohh ne iyi ediyorsun
Beşik nasıl bir şey düşünüyorsun pekii ?
Beşik almadık bitanem 2 yaşina kadar kullancak sonuçta yanii boşuna park yatak aldıkk ailemiz uzak gidiş dönüş yatağını getiririzz diye öyle düşündük 5 sene sonra güzel bi odasını alırızzz miss gibi

Yaa ohh ne iyi düşünmüşsünüz park yatağı çok övüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…