Anladım hele dur bakalım doğum yaptıktan sonra belkide kullanırdın elin altında bulunsun iyi olurYok kuzum sütün içine doluyo rahat oluyormuş yengem tavsiye etmiştim bilseydim sütyensiz olmadiğını almazdım tühh
Aynenn genede alcam tabi peşimede hastanede sutyensizmi durcam yaniiAnladım hele dur bakalım doğum yaptıktan sonra belkide kullanırdın elin altında bulunsun iyi olur
HahahahahaAynenn genede alcam tabi peşimede hastanede sutyensizmi durcam yanii
Guzuummm nasılsınŞapşikk
Galibaaa öyle kuzu hattaa yapışı böylee hatta rahat yaniii beğendim genedeGüzel bir şeye benziyorgümüş kapak dedikleriyle aynı işi mi görüyor buda
Yaa tabiii dün gece geç yatmışsın deli kızz olur tabii uykun nettin kocişle robot süpürgenin başını mı beklediniz nasıl süpürür diyeİyiyim aşgom çok uykum var sadece
Hmmm güzel bir şeymiş gıızzz daha neler alçez nelerGalibaaa öyle kuzu hattaa yapışı böylee hatta rahat yaniii beğendim genede
Eki Görüntüle 2981596
Öfff sormaa bi bebeğe değil kendinede çok masraf oluyor allah yardımcımız olsunHmmm güzel bir şeymiş gıızzz daha neler alçez neler
Amin kuzum amin bu büyük şeyleri aile büyükleri almaz mı sizin oralarda kızzÖfff sormaa bi bebeğe değil kendinede çok masraf oluyor allah yardımcımız olsun
Biz istemedikk kuzum kendimiz bebek arabası yatak dolap flaan aldık kv zaten ağzını açmaz vermez istememde artıkk annem zaten bebege yorgan yastik bastanniye etti bebe yatagi aldi birsuru yeleklerde var daha napsın kadın ama kv bikere düşünüp hala birşey bile demedilerr bi de bizde almayalım yani bekleyelimm bilelim sizin ne alcağınızı amaann neseAmin kuzum amin bu büyük şeyleri aile büyükleri almaz mı sizin oralarda kızz
Maşallah ne düşünceli anacuğunn ellerinden öperiimBiz istemedikk kuzum kendimiz bebek arabası yatak dolap flaan aldık kv zaten ağzını açmaz vermez istememde artıkk annem zaten bebege yorgan yastik bastanniye etti bebe yatagi aldi birsuru yeleklerde var daha napsın kadın ama kv bikere düşünüp hala birşey bile demedilerr bi de bizde almayalım yani bekleyelimm bilelim sizin ne alcağınızı amaann nese
Sormaa pek bi eksilirr amann istemezz bende birşey demiyorum lazım değillMaşallah ne düşünceli anacuğunn ellerinden öperiim
Kvdeye pek bir şey diyemeyeceğiim sen boşver takma ona kendi ayıbı bir şeyin ucundan tutsa alsa sanki bi yerlerinden eksilir hee
Ohh ne iyi ediyorsunSormaa pek bi eksilirr amann istemezz bende birşey demiyorum lazım değillbenim kafam rahat muhtaç değilizz
Beşik almadık bitanem 2 yaşina kadar kullancak sonuçta yanii boşuna park yatak aldıkk ailemiz uzak gidiş dönüş yatağını getiririzz diye öyle düşündük 5 sene sonra güzel bi odasını alırızzz miss gibiOhh ne iyi ediyorsun
Beşik nasıl bir şey düşünüyorsun pekii ?
Yaa ohh ne iyi düşünmüşsünüz park yatağı çok övüyorlarBeşik almadık bitanem 2 yaşina kadar kullancak sonuçta yanii boşuna park yatak aldıkk ailemiz uzak gidiş dönüş yatağını getiririzz diye öyle düşündük 5 sene sonra güzel bi odasını alırızzz miss gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?