- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
Canımın içikalbimi delisi
Çok şükür kuzum buralarda takılıyorum işte vakit geçirmeye çalışıyorum gurbetteyim kimsem yok biraz dışarıyo seyrediyorum biraz buralardayım öyle yaniSağol canımmmmmmmm benim❤❤❤ sen napion ne ediyon ❤
Hayrolsun niyeDoktora gittim ya ancak geldim eve bı ton tahlil verdim napiyonuz
Bugün nasıl oldunkızları yıkadım geldim
Şahanmkalbimi delisi
Sapıııkkk kim alsın mucize mi ben miHahahahahahaha eveeetttt
Hattaa şeeyy bencee onu kucağına alana kadarr bunu all benceee@bir mucizee
Bende diyorum beni niye es geçti bu üzülmüştüm
Ne demek bitanem❤
Kendi başima evimde temizligimi yapip yemegimi hazır edip kk ya giriyordum bolca boş vaktim vardı aşkom o zamanlarEvett tee keşke hep durabilsen önceden baya bi duruyordun burda
Ahaaa geçmiş olsun kız niiyeDoktora gittim ya ancak geldim eve bı ton tahlil verdim napiyonuz
Daha iyiyim ama burnum akmaya başladıBugün nasıl oldun
Paranın gücü müÜnlendikten sonra nur geldi
Tabi yavrum para her kapıyı açarParanın gücü müdersin
Benim için kivancin yaşı hiç sorun değilHee valla doğru diyon çok iticiydi şimdi de artık yaşlandı
Severiz hacıBu sefer bi farklılık yapıp cem adriandan bir şarkı armağan ediyorum hepinizie
Jou
bebeklinick
Fatmazell
@bir mucizee
@Elhan
@Nosking
Mi-Ok Yun
ASSOSyal
D u t
@MssPARE
@Hogwartss
@Lavinia_84
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
Daha yazamadığim nickini tam hatırlayamadığim arkadaslar kusura bakmayin şarkı topikteki tüm arkadaşlara gelsin❤❤❤❤❤
Yav git sarışın sevmemBenim için kivancin yaşı hiç sorun değil
Bilirsin bende hiç hiç hiç sevmem ama bazen istisnalarim oluyor nasıl oluyorsaYav git sarışın sevmemmalum zamanlarda sevinse üzülse kızsa hep kıpkırmızı olur
Gurbette olmak çok zor ya Allahtan kardesim burda liseye gidiyorda arada görüyorumÇok şükür kuzum buralarda takılıyorum işte vakit geçirmeye çalışıyorum gurbetteyim kimsem yok biraz dışarıyo seyrediyorum biraz buralardayım öyle yani
Canımm ❤❤❤❤ Nasıllar bebişlerAşk olsun es geçmem hiç
Yoooook hacı pembe sevmiyom ben.istisna yokBilirsin bende hiç hiç hiç sevmem ama bazen istisnalarim oluyor nasıl oluyorsa
Oyy çenin efkarlanisini var yaaaŞahanm
Nasılsın şahanemOyy çenin efkarlanisini var yaaagaradutum çatalkaramsin benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?