Ünlendikten sonra nur geldiValla nihal kendine baksın önce gerçekten dediğin gibi
Kıvanç da o dizide pek cirkindi
Çocugun yüzü sonradan nurlandi
şarkını sevsinler maveraünnehirrBu sefer bi farklılık yapıp cem adriandan bir şarkı armağan ediyorum hepinizie
Jou
@kedilinick
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
@Nosking
Mi-Ok Yun
ASSOSyal
D u t
@MssPARE
@Hogwartss
@Lavinia_84
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
Daha yazamadığim nickini tam hatırlayamadığim arkadaslar kusura bakmayin şarkı topikteki tüm arkadaşlara gelsin❤❤❤❤❤
yok aşkom kızma banaHeee anladıımm bende bugün veya dündü diye şeyettim kızacaktım sana
ahahahaha amaaannn zaten yoruluyorum hiç yapasım gelmiyorAayyyy ne iyi yaptın kızz ben 3 haftadır adama verdiğum yoohh
Bende 94 modelimm
Ohhhh kuzuumm beniiimm Allah kabul etsin ağzına sağlıkkHiç çiķasım yoktu ki kuranımı okudum namazimi kıldım ohh oturuyorum evde sessiz sessiz
Hayırlısı kuzummm iyi barii bugün seni bolbol göreehhhhYok vallahi evde dedemiz var felç hastasi olduğu için bide ben varım babaannemizle görümcem dışardalar yani yalnız sayılırım
Kızmamm kızmammm gel sarılalııımmşarkını sevsinler maveraünnehirr
yok aşkom kızma bana
ahahahaha amaaannn zaten yoruluyorum hiç yapasım gelmiyorevlendiğim zamanlar tepesine biniyordum akşama kadar evdeydim akşma işten gelince sırtına biniyodum odaları gezdiriyodu ne malmışım yaa
Sevsinler beyaşarkını sevsinler maveraünnehirr
yok aşkom kızma bana
ahahahaha amaaannn zaten yoruluyorum hiç yapasım gelmiyorevlendiğim zamanlar tepesine biniyordum akşama kadar evdeydim akşma işten gelince sırtına biniyodum odaları gezdiriyodu ne malmışım yaa
Ohhh matmazeelime bak afiyetolsun canisi
Doktora gittim ya ancak geldim eve bı ton tahlil verdim napiyonuzAsil sen nerdesin
Sağol kuzuuşuuumm gel beraber olsuunnOhhh matmazeelime bak afiyetolsun canisi
Bu sefer bi farklılık yapıp cem adriandan bir şarkı armağan ediyorum hepinizie
Jou
@kedilinick
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
@Nosking
Mi-Ok Yun
ASSOSyal
D u t
@MssPARE
@Hogwartss
@Lavinia_84
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
Daha yazamadığim nickini tam hatırlayamadığim arkadaslar kusura bakmayin şarkı topikteki tüm arkadaşlara gelsin❤❤❤❤❤
Gerçi fazla sürmez gelirler 40 dk da bu kadar görebilmek bile güzelHayırlısı kuzummm iyi barii bugün seni bolbol göreehhhh
Elhan ablaaaaa nerdesiinnnn loooooooo sensiz olmazzzz şenlik var burdaa
Hahahahaha güzel şeyler beee arada çocukluk iyidirrşarkını sevsinler maveraünnehirr
yok aşkom kızma bana
Bende diyorum beni niye es geçti bu üzülmüştümAnaaam görmedim
çoq severim
Teşekkür ederim balım
Evett tee keşke hep durabilsen önceden baya bi duruyordun burdaGerçi fazla sürmez gelirler 40 dk da bu kadar görebilmek bile güzel
Güzel düşünüyoruz güzel oluyor muciskomsenin güzel kalbine kurban olurum ben
ah yaşa neden takılıyorum kuzum biliyor musun bu yaşta 45 li yaşlar hormonlarını taşıyor olmam mucizeme hiç kavuşamama korkusu sardığından erteleme şansım olmadığından bugün olmazsa yarın demek için çok geç
Bu gece odanın kapısına robot süpürge gönderecemHahahahaha güzel şeyler beee arada çocukluk iyidirr
Ayyy hala su robot geliyo aklımaa yaa
Sağol canımmmmmmmm benimOhhhh kuzuumm beniiimm Allah kabul etsin ağzına sağlıkk
Hahahahahahaha eveeettttBu gece odanın kapısına robot süpürge gönderecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?