dokunma patlıcanlara

bi de cızartmaaaaaa
Tabiii ama kızartma bana zararlı cano yiyememm kilo almadım yanii çok iyi gidiyorum normalde böŕek çörek poğaça yaparr eşimle gömülürdük işin tuğafıpek aşermiyorum canım çekmiyoo sağlıklı neyse onu yiyorumm aslındabu çok iyi yanii

Tabiii ama kızartma bana zararlı cano yiyememm kilo almadım yanii çok iyi gidiyorum normalde böŕek çörek poğaça yaparr eşimle gömülürdük
amanannnn emzirirken verirsin hem sen cücücük bişisin

Reactions: Jou
amanannnn emzirirken verirsin hem sen cücücük bişisin
işin tuğafıpek aşermiyorum canım çekmiyoo sağlıklı neyse onu yiyorumm aslındabu çok iyi yanii

Öyle de kuzu bide kilo almak buzaman iyi değillmiş zaten ben hamilelik böyle düşünmezdim kilo bile önemliymiş yoksa bende kiloya hiç takıntılı değilimm dir yanii yerimm de böylede iyi sağlıklı besleniyorsun işte 6 ay sonra şişecezz oda bebeğin ağırlığından kilo almış gibi gözükecezz

Aşkosşuuummmm geldim geriiii
Pek yoktun bugün cokmu yoğundu
evet canım bundan sonra böyle olur bir süre sanırım yıl sonu vs. bir sürü iş var yavaştan başlamam lazım son güne sıkışmamak için tabi yine ara ara gelirim

Reactions: Jou
amaaa amaa amaa ben senin şişen karnına aşık olurum kiii
ne güzel maşaalah sana sağlıklı beslenmek tabiki de güzeldir
ama varya ben 2 aylıkda bile aşermiştim kış günü kavun çekmişti canım kocaboğazlıktan değilse tabi ama canım çekmezdi gece rüyamda sabaha kadar kavun taşımıştım uyanınca aşırı canım çekmişti kocama buldurmuştum hey gidi hey

o aşerme olayını çok merak ediyorum açıkçası nasıl bir şey tvdekiler gibi mi
benim şimdi bile sürekli canım bişey ister o zamanı hiç düşünemiyorum

o aşerme olayını çok merak ediyorum açıkçası nasıl bir şey tvdekiler gibi mi
benim şimdi bile sürekli canım bişey ister o zamanı hiç düşünemiyorum
çok tehlikeli kız kocana kök söktürebilirsin
yazık gece yarısı ben sana kavunu nerden bulayım artı bi de kış avunun yala avucunu demişti

Hahahahah aboovvvv adamı koşturdunn helee
Benimki şanslı yaa
Ooyyyy oda sana aşık oluurrkiii pacikomm seni öpsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…