Kaç nick degiştirdim ama migiye alıştımHahaha koton gibi çağrıyorsun resmen olmadıı
Migimm iyi kızzzz
Tabiii ama kızartma bana zararlı cano yiyememmdokunma patlıcanlara
bi de cızartmaaaaaa
amanannnn emzirirken verirsin hem sen cücücük bişisinTabiii ama kızartma bana zararlı cano yiyememmkilo almadım yanii çok iyi gidiyorum normalde böŕek çörek poğaça yaparr eşimle gömülürdük
Aaa hiç denk gelmedim ben değiştiğineKaç nick degiştirdim ama migiye alıştım
işin tuğafıpek aşermiyorum canım çekmiyoo sağlıklı neyse onu yiyorumm aslındabu çok iyi yaniiamanannnn emzirirken verirsin hem sen cücücük bişisin
evet canım bundan sonra böyle olur bir süre sanırım yıl sonu vs. bir sürü iş var yavaştan başlamam lazım son güne sıkışmamak için tabi yine ara ara gelirimAşkosşuuummmm geldim geriiii
Pek yoktun bugün cokmu yoğundu
Migim 2 senedir kullanıyorumAaa hiç denk gelmedim ben değiştiğine
Özletme kendini kuzuşummevet canım bundan sonra böyle olur bir süre sanırım yıl sonu vs. bir sürü iş var yavaştan başlamam lazım son güne sıkışmamak için tabi yine ara ara gelirim
Oooo o zamanlar çok aktif değildim tabiiMigim 2 senedir kullanıyorum
Değil kuzum haftaya perşembe inşaallahhHamilelik nasıl gidiyor belli mi
gelirim canım yine fırsat buldukça daha zamanım var zaten sıkışmamak için erken başlıyorumÖzletme kendini kuzuşumm
Bende duştan çıktım az önce cillop gibi oldumgelirim canım yine fırsat buldukça daha zamanım var zaten sıkışmamak için erken başlıyorum
amaaa amaa amaa ben senin şişen karnına aşık olurum kiiiişin tuğafıpek aşermiyorum canım çekmiyoo sağlıklı neyse onu yiyorumm aslındabu çok iyi yanii
Öyle de kuzu bide kilo almak buzaman iyi değillmiş zaten ben hamilelik böyle düşünmezdim kilo bile önemliymiş yoksa bende kiloya hiç takıntılı değilimm dir yanii yerimm de böylede iyi sağlıklı besleniyorsun işte 6 ay sonra şişecezz oda bebeğin ağırlığından kilo almış gibi gözükecezz
whuuuuuuuBende duştan çıktım az önce cillop gibi oldum
o aşerme olayını çok merak ediyorum açıkçası nasıl bir şey tvdekiler gibi miamaaa amaa amaa ben senin şişen karnına aşık olurum kiii
ne güzel maşaalah sana sağlıklı beslenmek tabiki de güzeldir
ama varya ben 2 aylıkda bile aşermiştim kış günü kavun çekmişti canım kocaboğazlıktan değilse tabi ama canım çekmezdi gece rüyamda sabaha kadar kavun taşımıştım uyanınca aşırı canım çekmişti kocama buldurmuştum hey gidi hey
çok tehlikeli kız kocana kök söktürebilirsino aşerme olayını çok merak ediyorum açıkçası nasıl bir şey tvdekiler gibi mi
benim şimdi bile sürekli canım bişey ister o zamanı hiç düşünemiyorum
meyve yemem canım ben tatlı veya et isterim sanırımçok tehlikeli kız kocana kök söktürebilirsin
yazık gece yarısı ben sana kavunu nerden bulayım artı bi de kış avunun yala avucunu demişti
iyi seninki kolaymış barimeyve yemem canım ben tatlı veya et isterim sanırım
Hahahahah aboovvvv adamı koşturdunn heleeamaaa amaa amaa ben senin şişen karnına aşık olurum kiii
ne güzel maşaalah sana sağlıklı beslenmek tabiki de güzeldir
ama varya ben 2 aylıkda bile aşermiştim kış günü kavun çekmişti canım kocaboğazlıktan değilse tabi ama canım çekmezdi gece rüyamda sabaha kadar kavun taşımıştım uyanınca aşırı canım çekmişti kocama buldurmuştum hey gidi hey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?