Herkes dağıldı işine gücüne gitti ablaa
Bunasıl unutmak nasıl unuttun telefonu neyi telaşlandırdi senii
Karanlikta koştur koştur nöbete yetiş her hafta geriyor bu nöbet...çantama attım zannettim idare kızıyor canım iki dakika geciksek ...bir de trafik çok yoğun o saatlerde.

Karanlikta koştur koştur nöbete yetiş her hafta geriyor bu nöbet...çantama attım zannettim idare kızıyor canım iki dakika geciksek ...bir de trafik çok yoğun o saatlerde.
Hahaha yerim ama seni ablaa koştur koştuurrrr

İyiyim bitanem biraz yorgunum o da bir saate geçer. Keyfinizin iyi olmasına çok sevindim. Sen napiyorsun her şey yolunda mı tatlım
Seni gördüm çookk iyi oldum ablacııım çok şükür herşey yolunda rabbim bu günümüzden alı koymasın

Yedim bile aşkom nohut bulgur pilavı ve ortaya brokoli salatası sen ne yedin
Ne oyunu laaa sardın ona unuttun bizi

Yedim bile aşkom nohut bulgur pilavı ve ortaya brokoli salatası sen ne yedin
Ne oyunu laaa sardın ona unuttun bizi
Ben daha bişey ywmedim canım da brokoli salatasını çok severim beeeee.

Pırasa yemeği yicez bizde pirinçli ekşili.
D u t nün tarifini daha yapamadım onu da yapcam bı ara

ataması oluyo ne güzel yaa bizim köyden çocuğun nişanlısı da sosyologmuş ankaraya milli savunmaya atanmış 87 mi demişti kpss puanına öle bişey inşallah sen de atanırsın minnoşum
Ayyy kuzum gerçekten miiiii yaa beni şuan inanılmaz mutlu ettin allahta seni sevindiydin tez zamanda inanılmaz korkuyorum çünkü ben

Ayyy kuzum gerçekten miiiii yaa beni şuan inanılmaz mutlu ettin allahta seni sevindiydin tez zamanda inanılmaz korkuyorum çünkü ben
Evett bitanemm Allahn izniyle senin niye olmasın başaracaksın inan onlar yaparsa sen de yapabilirsin

Inş muciskom,allah buyuk acaba yeni mi atanmış ki ayy bende görür müyüm denk gelirsen benim için sorar mısın
Canm 29 ekimde bizim oraya gitmiştik kız burdurlu uzaktan gezmeye gelmiş abimlerde denk gelmişti daha yeni atanmış o zaman 3 ay falan oldu diyodu
Görürsün kuzum niye görmeye sin
Sözeli iyi yaparsan mat ten de ortalama Bi seviye olursa iyi Bi puan gelir bence

Bizim bölümün devlet ataması hiç yok mesela o kadar ümitsiz vaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…