İyiyim bitanem biraz yorgunum o da bir saate geçer.Devam tabiii ablacığıııımm
Nasılsın ablacım
Karanlikta koştur koştur nöbete yetiş her hafta geriyor bu nöbet...çantama attım zannettimHerkes dağıldı işine gücüne gitti ablaa
Bunasıl unutmak nasıl unuttun telefonu neyi telaşlandırdi senii
Hahaha yerim ama seni ablaa koştur koştuurrrrKaranlikta koştur koştur nöbete yetiş her hafta geriyor bu nöbet...çantama attım zannettimidare kızıyor canım iki dakika geciksek ...bir de trafik çok yoğun o saatlerde.
Seni gördüm çookk iyi oldum ablacııımİyiyim bitanem biraz yorgunum o da bir saate geçer.Keyfinizin iyi olmasına çok sevindim. Sen napiyorsun her şey yolunda mı tatlım
Mavişim çok teşekkür ederim.Bu sefer bi farklılık yapıp cem adriandan bir şarkı armağan ediyorum hepinizie
Jou
bebeklinick
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
@Nosking
@Mi-Ok Yun
ASSOSyal
D u t
@MssPARE
@Hogwartss
@Lavinia_84
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
Daha yazamadığim nickini tam hatırlayamadığim arkadaslar kusura bakmayin şarkı topikteki tüm arkadaşlara gelsin❤❤❤❤❤
Çok ta özledim senii bigün gelmeyince dedimm neresuuu bu abloşBeni yerken yorgunluğumu da yedinOhh kendime geldim sıcak mesajlarınla
Yedim bile aşkom nohut bulgur pilavı ve ortaya brokoli salatasısen ne yedin
Ne oyunu laaa sardın ona unuttun bizi
Ben daha bişey ywmedim canım da brokoli salatasını çok severim beeeee.Yedim bile aşkom nohut bulgur pilavı ve ortaya brokoli salatasısen ne yedin
Ne oyunu laaa sardın ona unuttun bizi
Vallahaa annemde pek etmez de ben ettim kardeşim bayıldıBen daha bişey ywmedim canım da brokoli salatasını çok severim beeeee.
Pırasa yemeği yicez bizde pirinçli ekşili.
D u t nün tarifini daha yapamadım onu da yapcam bı ara
Kedi askindan hepCanim benimabloş bazen böyle leylalik yapıyor işte
Hahahah güzelimm benimmCanim benimabloş bazen böyle leylalik yapıyor işte
Ayyy kuzum gerçekten miiiiiataması oluyo ne güzel yaa bizim köyden çocuğun nişanlısı da sosyologmuş ankaraya milli savunmaya atanmış 87 mi demişti kpss puanına öle bişey inşallah sen de atanırsın minnoşum
Uzun bı ara verdiğin için korkuyosun canım hepsi bu .Ayyy kuzum gerçekten miiiiiyaa beni şuan inanılmaz mutlu ettin allahta seni sevindiydin tez zamanda inanılmaz korkuyorum çünkü ben
Yaa inan rüya gibi geliyo,sanki ulaşılmaz gibi nickomUzun bı ara verdiğin için korkuyosun canım hepsi bu .
Matematiği hallet gerisi kolay
Niye ?Yaa inan rüya gibi geliyo,sanki ulaşılmaz gibi nickom
Canımsın benim yaaa,bana verdiginiz bu güven çok kıymetliNiye ?
Onca ayaklar baş oldu da senin gibi azimli zeki biri neden basaramiyormus
Evett bitanemm Allahn izniyle senin niye olmasın başaracaksın inan onlar yaparsa sen de yapabilirsinAyyy kuzum gerçekten miiiiiyaa beni şuan inanılmaz mutlu ettin allahta seni sevindiydin tez zamanda inanılmaz korkuyorum çünkü ben
Inş muciskom,allah buyukEvett bitanemm Allahn izniyle senin niye olmasın başaracaksın inan onlar yaparsa sen de yapabilirsin
Canm 29 ekimde bizim oraya gitmiştik kız burdurlu uzaktan gezmeye gelmiş abimlerde denk gelmişti daha yeni atanmış o zaman 3 ay falan oldu diyoduInş muciskom,allah buyukacaba yeni mi atanmış ki ayy bende görür müyüm denk gelirsen benim için sorar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?