Acıktın mı acıkınca ağrır benimAaayyyy kiraz yerine kızlarr okudumm
Uykuluyumm hala ama başım çatlayy
Lan adrenalin salgılıyo vücut o anda ağrı mağrı bişey kalmazOooo o zaman o iş olmazzzz o kol ağrısıyla şimdi can istemezzz
Belli mi olur kızz ister belkiiOooo o zaman o iş olmazzzz o kol ağrısıyla şimdi can istemezzz
Evet bide acıktımm annemler uyuyo uyandırmak istemiyorum geceleri otururlar onlarAcıktın mı acıkınca ağrır benim
Hahahaha senden zatenn beklemem o kol ağrısııLan adrenalin salgılıyo vücut o anda ağrı mağrı bişey kalmaz
O zamann harika bebeğimm adam işe gitmeden bi ayarr ver pampaaaaBelli mi olur kızz ister belkii
Atıştır kuzum benim aç kalmaEvet bide acıktımm annemler uyuyo uyandırmak istemiyorum geceleri otururlar onlar
Ben arada atıştirıyorum peynir ekmek
AynennAtıştır kuzum benim aç kalma
yokk elleşince zorlamazHahahaha olmadı döv adamıı
aaa deneyim bak ama kesin doğurabileceğim etkili bieşy olsunHer zaman dondurma olmazarada drğişiklik yap kremşantili çilek falan yala
En doğal ağrı kesici işte daha ne istiyonuzHahahaha senden zatenn beklemem o kol ağrısıı
O zamann harika bebeğimm adam işe gitmeden bi ayarr ver pampaaaa
hahahah kudurukların hası benim de bu ara zor bi süreçten geçiyorum o yüzden böyle sakinim takılamıyorum çok fazla
iş biter mi canım ama bazılarının günleri var dünkünü halletttim ondan rahatımNapiyinn mavişimm nerdeyse buhaftada bittii
Dün işi hallettinn herhaldee hee muciizoo
Hee vallaha kuzuEn doğal ağrı kesici işte daha ne istiyonuz
Oooooo gudurukgilleerrr mi kursak napsakk yaaahahahah kudurukların hası benim de bu ara zor bi süreçten geçiyorum o yüzden böyle sakinim takılamıyorum çok fazla
Son mesajlarına girsene çok komik bir mesajı var ondan banlandı sanırsambebeklinick banlandımı laa gene buuuuu durmamış yerinde manyahhyaa
Harikasınn işiniin layığını biliyon emii maviiiişşiş biter mi canım ama bazılarının günleri var dünkünü halletttim ondan rahatım
tanışırız bebekimKiraz ders çalışmaktan veremiyordur ozoyu tanımıyorum
Çok şükür daha iyiyim canımHee vallaha kuzu
Iyimisin bugün birazdaha
Oooooo gudurukgilleerrr mi kursak napsakk yaaa
Hahahah bakmadım henüs birazdan bende bakarım ona gene terbiyesuzlukmu ettii durmaz yerindeeSon mesajlarına girsene çok komik bir mesajı var ondan banlandı sanırsam
öyle bi konu açalımHee vallaha kuzu
Iyimisin bugün birazdaha
Oooooo gudurukgilleerrr mi kursak napsakk yaaa
Ooyyy dutumm benimm yaaaÇok şükür daha iyiyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?