- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
Şaşırdık mı şaşırmadık@kedilinick banlandımı laa gene buuuuu durmamış yerinde manyahhyaa
birde hakettiğimi alsam çok iyi olacakta neyse girmiyim hiç o konuyaHarikasınn işiniin layığını biliyon emii maviiiişş
ne demiş yineeŞaşırdık mı şaşırmadık
Konu ismi aklıma geldii amaa konu kapanır falann sustukk o işiöyle bi konu açalım
Sormaaa manyahhh karıııŞaşırdık mı şaşırmadık
Senii kim ne üzmüş kaçgündür var sende bi durgunlukkk emiii ben işten düşünmüştümmmbirde hakettiğimi alsam çok iyi olacakta neyse girmiyim hiç o konuya
Kendini savunmuş sadecene demiş yinee
Tanışalım tabiii kuzumtanışırız bebekim
Arkasında dururmuu yapıştırııırrrrrKendini savunmuş sadece
var canımda öyle sebebini bilmiyorum genel olarak durgunum geçen haftadan beri çözemedim bendeSenii kim ne üzmüş kaçgündür var sende bi durgunlukkk emiii ben işten düşünmüştümmm
Soylee vallaha kuzum için rahatlarrr ya yerimm seni ben canımm
Hayattan yorulmuş gibi etkileniyorsun birşeye belkiivar canımda öyle sebebini bilmiyorum genel olarak durgunum geçen haftadan beri çözemedim bende
olabilir hiçbir şey yapasım gelmiyor içimdenHayattan yorulmuş gibi etkileniyorsun birşeye belkii
Bazen banada öyle oluyoo bende kk da bi sure ara vercem ekşın bitmiyorolabilir hiçbir şey yapasım gelmiyor içimden
alışınca da bırakılmıyor boşluk oluyor sankiBazen banada öyle oluyoo bende kk da bi sure ara vercem ekşın bitmiyor
Banada ekşınn bitmiyoorr heyy gidimm mavişiimm öyle bi gidesim varkialışınca da bırakılmıyor boşluk oluyor sanki
sen zaten eve dönünce işten temizlikten gelemezsinBanada ekşınn bitmiyoorr heyy gidimm mavişiimm öyle bi gidesim varki
Kızzz niyeee ama ne yapalım söyle biz bulamadık birşeeyyyaaa şu ismi değiştirin noluuuuuğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Hahahahaahah ayyy şu halimle güldürdün beni maviş yaa ayy allahımmm gel alnından öpecemm seniiisen zaten eve dönünce işten temizlikten gelemezsin
Hahahahaahah ayyy şu halimle güldürdün beni maviş yaa ayy allahımmm gel alnından öpecemm seniii
ahmet yap meemet yap pamuşum ama bu olmasın noluğğ yaaKızzz niyeee ama ne yapalım söyle biz bulamadık birşeeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?