- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Kuku küstü
Ne bilem yaşlandım ellemDedin ya uzuun zamandır istemiyorum diye:)
İnşallaah kuzum benimSenin ettiğin daha güzel olmuştur ammainşallah bir gün ellerinden yemek nasip olur
Ooo en sıcak yerrMersin
Kar soğuğu var yaylalara kar yağdı. soğuk ama buzz değilEe yakınız çok mu soğuk orası burası iyi öyle çokk soğuk değil
Sormaaa totom dondu bugün çıktım dışarı eve geldim üşüdümmHiii popişin üşüyor demii dışarı çıkınca
Anladım buralara daha hiç yağmadı bu seneki kar ümidim kırıldı daha da yapmaz sanırsamKar soğuğu var yaylalara kar yağdı. soğuk ama buzz değil
Tabi ya mangal da yaparızHahahaha haftada bir giderik dubaiye kumunda çimer gelirik
Bebeğimm biraz daha iyiyim meyve ihlamur gidiyor öyle uzun sürmeyecek gibi gecicek hemenNasıl oldun güzel kuzum iyi misin birazdaha
Aay çok severimFranz kafka dönüşüm
Uzunca mont giy üşümez benimkiler de hep kısa kısa maaşta çıkcen uzun alcem heryerimi kapatsınSormaaa totom dondu bugün çıktım dışarı eve geldim üşüdümm
Ben küçük prens aldım bu yaşta ilk kez okuyacam:)Franz kafka dönüşüm
Çok şükür kuzum geçsin gitsin şu illetBebeğimm biraz daha iyiyim meyve ihlamur gidiyor öyle uzun sürmeyecek gibi gecicek hemen
Sus kız spoiler vermeAay çok severim
Bir böcek olarak devam etti yaşama
Anaaaaaaa bakk heleeee
Bende okumadım daha evde var okuyacağm amaBen küçük prens aldım bu yaşta ilk kez okuyacam:)
Kiz yolun yarısındayım ben napimKuku küstü
Ne bilem yaşlandım ellem
İnşallaah kuzum benim
Hahahaha nedirr yanii aslında totomu kapatıyo aşağılara kadarr genee dondiiiUzunca mont giy üşümez benimkiler de hep kısa kısa maaşta çıkcen uzun alcem heryerimi kapatsın
Benimki yaşadıklarımdan sanırımKiz yolun yarısındayım ben napim
Hii daha da daha da çokk soğuk demekkiHahahaha nedirr yanii aslında totomu kapatıyo aşağılara kadarr genee dondiii
Evet çok ünlü şu kitap neymiş bakalım:)Bende okumadım daha evde var okuyacağm ama
Çok seveceksinSus kız spoiler verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?