Vermeğaaa gene gidiyomm ama 3 haftadır yoohhh birşeyyyKız sen hamilesin kendine gel akajajajahhag
İstiyor ki herkes hamile kalsın onun gibiAbooovvv kız gene milleti mi ayartiyon
O her türlü yürüyen libidoKocacigjnin yanında olmadığı için onluk değil şuan bu konular
Kızartma yap ne bilen pasta yapVuuuuyyyyy 1 kilomu püü sanaaaanapıcam ben onu
Heee kızzz istiyorumkii hamile kalsınlarrr napıyimm daha değerlendirsinler diye canım çıkaayy burdaaaaaAbooovvv kız gene milleti mi ayartiyon
Bak şuna sen yaa ülkede nüfus patlamasi yasatacak bu kizİstiyor ki herkes hamile kalsın onun gibi
Kocana git şaap geri dön ananaVermeğaaa gene gidiyomm ama 3 haftadır yoohhh birşeyyy1haftadır kocamdna aýrıyım pampaaaa anamdayımm
Hahahahaha olsaydımmm elimden gelsee ahh ahhh patlatırdımm mısırr gibi hupphupllBak şuna sen yaa ülkede nüfus patlamasi yasatacak bu kiz
İsteyene Rabbim nasip etsin elbetteHeee kızzz istiyorumkii hamile kalsınlarrr napıyimm daha değerlendirsinler diye canım çıkaayy burdaaaaadüşünüyorum aşkolarımı
O zaman kenara koy seneye 50 lira olur oYapmamm yemeeeeemmmmmm
Hahahaha muhteşemm olurr yaavvvİsteyene Rabbim nasip etsin elbetteMaşallahin var beybi devlet sana kadro versin bakan ol Libido bakanı
Sevişmeyen avm'ye giremesin meselaİsteyene Rabbim nasip etsin elbetteMaşallahin var beybi devlet sana kadro versin bakan ol Libido bakanı
Tamam pampaaO zaman kenara koy seneye 50 lira olur o
Kocacigjnin yanında olmadığı için onluk değil şuan bu konular
Ayy demii ondan ne tatlı bebe gelir ammaaçok konuşmaaaaann sende bırak şu korunmayııı
Yapar o yapar kurallari kendine göre koyarSevişmeyen avm'ye giremesin mesela
Yapar o yapar kurallari kendine göre koyar
Heee yaaa daha yılbaşında bırakk dedımmbide dogum günüydh korunma dedimm yoohh dedi halim yohhh dediiAyy demii ondan ne tatlı bebe gelir ammaa
Kiz sen beni dogurtup napcannnn anaaaçok konuşmaaaaann sende bırak şu korunmayııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?