Ooyyy nedenn sende benim gibi bende hiç uyuyamadımmAma Nasıl uykum var anlatamammm
Oruçtan herhalde halsizliyorum birazOoyyy nedenn sende benim gibi bende hiç uyuyamadımm
Evett kuzum ondan zatenn canım beniimm yaOruçtan herhalde halsizliyorum biraz
Anneciiiiik napiyosun
Teyzoşuuu napiimm uzan kalk biraz ağrım var belim ağrıyor kızz sen napiinnn helee şini geldin sabah beri yohsunAnneciiiiik napiyosun
Aynen yaaa beceremedim herhalDemekki çok ince detayından etcektin yavas yavas aslında belki yetmedii boya saçına
Koymadım daha etmiyor artıkIsmini ne koydunn geceleri rahatsız edeymi seni
Aynennn en boş bi zaman yaparsınAynen yaaa beceremedim herhal
Neyse amannn evde açıyom zaten onla uğraçcak vaktim de yok
Safiye koy isminiKoymadım daha etmiyor artıkŞaziye mi koysam bilemedim
Ahahaha onu koymak istiyorum da bizim köyde var bi safiye abla gittiğimde ağzımdan kaçırırım rezil Olurum diye şeeettimAynennn en boş bi zaman yaparsın
Safiye koy ismini
Hahahaha öylemiiiAhahaha onu koymak istiyorum da bizim köyde var bi safiye abla gittiğimde ağzımdan kaçırırım rezil Olurum diye şeeettim
He yaaa o aklıma geldiHahahaha öylemiiiyanlış anlar vallaha karı dicek benle sorunu ne
Safo da daolurr safişte aynı şekilde anlıcak kız belkiHe yaaa o aklıma geldiama safiş olabilir
Canım teşekkür ederim sağolasın
Katya koyayım bari,Safo da daolurr safişte aynı şekilde anlıcak kız belki
En güzelii oldu tamammKatya koyayım bari,
Disaridaydik kuzum eşimle o yüzdenTeyzoşuuu napiimm uzan kalk biraz ağrım var belim ağrıyor kızz sen napiinnn helee şini geldin sabah beri yohsun
Oooo hayırlı işler nickommDisaridaydik kuzum eşimle o yüzden
Bugünüde atlattıkmı sorun yokgözünü bağlayıp eve al sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?