- 12 Mart 2019
- 16.608
- 35.983
- 598
Hemde nasıl bi temizlikOoo dip köşe temizlik diyorsunnn
Aboovvvvv kocayı yola stada oynasın gezsiinn sen temizlik ett en güzeli pazartesi dipköşe iyi oluyoyaaa bence başka şeyler yapHemde nasıl bi temizlik
Iyiyim kuzum şükür, pazara gittim ders çalışmam lazımCanımm benimmm sen nasılsınn
Yok yapıcam ya cok kötü durumdaAboovvvvv kocayı yola stada oynasın gezsiinn sen temizlik ett en güzeli pazartesi dipköşe iyi oluyoyaaa bence başka şeyler yap
ayyy benim evim de öyle . temizlemem lazım vakit bulursamYok yapıcam ya cok kötü durumda
Ooo pazar falann iyimişIyiyim kuzum şükür, pazara gittim ders çalışmam lazımayniyim sen nasılsın
Abahahah tamamm pazar siz kocisle gezersiniz kafa rahat miss gibiYok yapıcam ya cok kötü durumda
Allah razı olsun bitanem cunlemizinOoo pazar falann iyimişçalış kuzumm oyyy işin rast gitisn inşaallahh
Lan daha 29 oldum30 yaş en ateşli zamanlar boşa geçirme istedim
Ben günlerdir sokaklardayımayyy benim evim de öyle . temizlemem lazım vakit bulursam
Çalışıcak galiba bende pazar cıkarım arkadaslaAbahahah tamamm pazar siz kocisle gezersiniz kafa rahat miss gibi
Oooo nedir yanii diyosunnÇalışıcak galiba bende pazar cıkarım arkadasla
ahhh keşke ben de sokaklarda olaydım da gezeydim de öyle olaydıBen günlerdir sokaklardayımgezmekten fırsat olmadı ev göçüyo şuan
E yaniiOooo nedir yanii diyosunn
Keyiften mi yapmadınahhh keşke ben de sokaklarda olaydım da gezeydim de öyle olaydı
ahh yok canım. annem ameliyat oldu. onun yanında kalıyorum haftanın 3 günü. o yüzden yapamadım hiç. hafta sonu yapcam inşallahKeyiften mi yapmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?